in

Η Τζέσικα Παρέ γυμvή στη μπανιέρα «καβαλάει» με το υπέρογκο στήθoς της

Η Jessica Paré είναι Καναδή ηθοποιός και τραγουδίστρια γνωστή για τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Mad Men του AMC και στη σειρά SEAL Team του CBS. Έχει επίσης εμφανιστεί στις ταινίες Stardom, Lost and Delirious, Wicker Park, Suck, Hot Tub Time Machine και Brooklyn.

Αν μας ζητούσαν να αναφέρουμε μονάχα έναν λόγο που βλέπαμε το Mad Men, τότε σίγουρα αυτός ο λόγος θα ήταν η Τζέσικα Παρέ. Μπορεί να έχουμε πολλούς, αλλά ο πρώτος που θα αναφέραμε θα ήταν αυτός. Και αν είχαμε αρχικά κάποιους ενδοιασμούς αυτό το βίντεο τους κατατρόπωσε. 

Η καuτή γραμματέας Μέγκαν Ντρέιπερ έχει αρκετές αποκαλυπτικές και σέξι σκηνές στο Mad Men, αλλά αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μία, αυτή θα ήταν από μια άλλη ταινία.

Διαφήμιση

Στην κωμωδία sci-fi του 2010 Hot Tub Time Machine η Τζέσικα έχει μια σκηνή όπου με περηφάνια βλέπουμε το στήθoς της την ώρα που εκείνη έχει καβαλήσει μες στη μπανιέρα έναν άντρα.

Για αυτή τη σκηνή η Τζέσικα έχει να πει ότι «τα στήθn είναι αστεία μερικές φορές». Αυτό ακριβώς αισθανόμαστε κι εμείς Τζέσικα. Θέλουμε να γελάσουμε τόσο πολύ…

Όπως πάντα ΚΛΙΚ στην ΕΙΚΟΝΑ για…. περισσότερα


Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Μαρία Κορινθίου φοράει baby doll και η τιράντα πέφτει διαμαρτυρόμενη για το στήθoς

Σκάρλετ Τζοχάνσον: Επιτέλους ολόγυμvη από την κορυφή ως τα νύχια – Οι χαμένες φωτογραφίες