in

Η Pia Muehlenbeck με μαγιό: Κορμί και πρόσωπο για να ανέβει η λίμπιντο στα ύψη – Φωτογραφία

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με πιο δυνατούς, αλλά και πιο προσωρινούς έρωτες. Η Pia Muehlenbeck έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο δικός σου έρωτας.

Μπορεί μερικές παροδικές συννεφιές να μας χαλάνε λίγο την ικανοποίηση του ήλιου, αλλά αυτό είναι ένα μικρό διάλειμμα στο μεγάλο καλοκαίρι που είναι προ των πυλών. Και το καλοκαίρι σημαίνει πολλά για εμάς στην Ελλάδα, αλλά και για πολλούς ακόμα ανά τον πλανήτη που ο ήλιος είναι συχνός φίλος τους.

Διακοπές, θάλασσα, βουτιές, έρωτας. Όχι όμως από αυτούς που κρατάνε πολύ. Αυτοί που τους ζεις στο φουλ και ξέρεις ότι λογικά θα τελειώσουν. Η Pia Muehlenbeck είναι ο ορισμός αυτού.

Διαφήμιση

Από όπου κι αν τη δεις θα το καταλάβεις αμέσως. Είναι κορίτσι που το βρίσκεις συνήθως σε μια παραλία, με ένα μαγιό, να κάνει ηλιοθεραπεία ή να το ρίχνει στις βουτιές. Ξεκινάς από το πρόσωπο και βλέπεις ότι δεν είναι κάποια που προσπαθεί να το παίξει ιστορία και femme fatale. Δείχνει αυτό που πραγματικά είναι.

Ένα γλυκό πρόσωπο, αυτό που θες να βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς, και ένα σώμα που το κυκλοφορείς στην παραλία και δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να το κοιτάζουν οι άλλοι και να σε ζηλεύουν. Η Pia Muehlenbeck έχει όμως και ένα ιδιαίτερο χρωματισμό στο δέρμα που της ανεβάζει τα στάνταρ, οπότε έχει ό,τι χρειάζεται για να μπει σε αυτή την κατηγορία

Οι φωτογραφίες θα σε βάλουν στο κλιμα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Dominique Le Toullec: Το πιο δυνατό μαγιό που κυκλοφορεί στο instagram

«Θέλαμε ουσιαστικό χρόνο με το παιδί»: Η Ελένη και ο Παναγιώτης πραγματοποίησαν το όνειρο κάθε Έλληνα