in

Μωρό μου σόρρι – Η Ντέμι Λοβάτο θέλει να γίνει μαμά αλλά η καριέρα διαφωνεί μαζί της

Η Ντέμι Λοβάτο κατέκτησε το νεανικό κοινό με την μουσική της ενώ βρισκόταν ακόμη στην ηλικία των 21 χρονών.

Κάποια στιγμή πριν χρόνια, φάνηκε πως το βιολογικό ρολόι μέσα της είχε αρχίσει να κουδουνίζει επικίνδυνα, καθότι εξέφραζε την επιθυμία να γινόταν σύντομα μαμά μέσα από συνεντεύξεις της.

«Είμαι Τεξανό κορίτσι. Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή θέλω να αποκτήσω πολλά μωρά! Η καρδιά μου λέει να το κάνω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα», ανέφερε η τραγουδίστρια σε τεύχος του περιοδικού Latina πριν κάποια χρόνια.

Διαφήμιση

Παρόλη την μοναδική της φωτογράφηση στο περιοδικό, η Λοβάτο δήλωσε πως αν και το πρόγραμμα της είναι υπερβολικά φορτωμένο, σίγουρα βλέπει τον εαυτό της με παιδιά σε λιγότερο από 10 χρόνια.

Τον Μάιο του 2021, η τραγουδίστρια έκανε το come out ως non binary. Τα non binary άτομα δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αρσενικά ή θηλυκά και πολλά από αυτά χρησιμοποιούν στα αγγλικά την αντωνυμία πληθυντικού they/them, αντί του he/him ή she/her.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τα κάνει όλα άσπρα – Η Μαριλούζ Μπερμούντες ξέρει να βάζει πλυντήριο. Φωτογραφία

Ανέκδοτο: Ο Γιατρός και οι ψείρες …! Τρελό γέλιο