in

Survivor Ελλάδας: Ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου το τρίτο πρόσωπο σε Σεφερλή Τσαβαλιά; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την παίκτρια του ριάλιτι

Μπορεί τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να τη βλέπουμε στο Survivor και να την μάθαμε οι περισσότεροι από το ριάλιτι επιβίωσης όμως έχει μία σημαντική πορεία σαν ηθοποιός και μοντέλο!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει πρωταγωνιστήσει σε επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και στα γυρίσματα της ταινίας χαλβαη 5-0.

Διαφήμιση

Πάμε πίσω στο 2015 όταν πολλές φήμες ακούστηκαν σχετικά με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, και το πώς οι δυο τους έφτασαν κοντά στον χωρισμό. Υπήρχε όμως τρίτο πρόσωπο και αν ναι ποιο ήταν;

Η αποκάλυψη ήρθε από την ίδια την γυναίκα που παρουσιάστηκε ως… τρίτο πρόσωπο στον γάμο του γνωστού ζευγαριού, πολυαγαπημένου της ελληνικής showbiz.

Η Ναυσικά Παναηιωτακοπούλου ήταν αυτή που της χρέωσαν έβαλε το λιθαράκι της στο χωρισμό(;) του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά!
Για όλα αυτά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε αναφερθεί εκτενέστατα στο θέμα αυτό!

Επίσης της είχαν χρεώσει και σχέση με το Ντάνο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο το νικητή του πρώτου Survivor κάτι το οποίο φυσικά και δεν ισχύει καθόλου αφού δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα κάτι μεταξύ τους!

Άλλωστε πέντε χρόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με γυναίκα δίπλα του! Τον θέλουν όλες αλλά ο Ντάνος κρατάει κρυφεί την προσωπική του ζωή!

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά συνεργάζονται εδώ και χρόνια ενώ με την κάθε ευκαιρία, δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα μετά από τόσα χρόνια γάμου.
Τους έχουν χωρίσει τα media άπειρες φορές όμως παραμένουν και μαζί και πιο καλά από ποτέ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Με casual chic ντύσιμο, βγήκε με τον σύζυγό της και εντυπωσίασε τους πάντες

Κατερίνα Στικούδη: Τότε που φόραγε μόνο τη φανέλα του… ΠΑΟΚ. Viral Φωτογραφία από τα παλιά!