in

Η Κιάρα Φερράνι στο δείχνει να το ευχαριστηθείς. Η φωτογραφία πλάτη με ΓYMNO το… Καλησπέρα είπαμε;


Η Ιταλίδα Κιάρα Φερράνι έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια ως ταξιδιωτική influencer και Travel blogger και στην Ελλάδα τη μάθαμε όταν ήρθε στη χώρα μας!

Στη δική της χώρα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό εξαιτίας των πpoκλητικών φωτογραφιών που δημοσιεύει!

Μία συνταγή ιδιαίτερα εύκολη και απλή που απαιτεί βέβαια να έχεις και μυαλό! Δεν σημαίνει ότι επειδή τα βγάζω και τα δείχνω στο Internet με ακολουθούν τα εκατομμύρια των followers. Θέλει τρόπο και η Κιάρα Φερράνι δείχνει τον ξέρει καλά!

Διαφήμιση

Όπου χρειάζεται πρόκληση προκαλεί όπου χρειάζεται οικογενειακές στιγμές τις αναδεικνύει και όπου χρειάζεται όμορφα τοπία τα δείχνει!

Κι άλλες καταφέρει να είναι σημείο αναφοράς για όλες τις κοπέλες του Instagram που θέλουν να κάνουν τη δική της καριέρα! Στην Ελλάδα influencer νομίζουν ότι είναι να μοιράζεις iPhone και να δείχνεις ψεύτικες βλεφαρίδες, Άντε και να τρως σε καμία ταβέρνα δωρεάν.

Σε όλες αυτές γυρνάει πλάτη φοράει κάτι προκλητικό και τους λέει καλησπέρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Γουάντα Νάρα; Η αδερφή της Ζάιρα Νάρα τρέχει με το brazilian μαγιό στην παραλία και κολλάζει. Πολύ νάρες οι Νάρες

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Η φωτογραφία της Ζέτας Θεοδωροπούλου με το μαγιό που τον έκανε να τη βουτήξει