in

Η Κένταλ Τζένερ τοπλες. Η φωτογραφία, το στήθος, το μπλουζάκι, η πισίνα και το πανέξυπνο προμόσιον

Η Kendall Jenner το τελευταίο διάστημα λατρεύει να διαφημίζει την τεκίλα την οποία έχει λανσάρει μαζί με την αδερφή της Kim Kardashian. Είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση στην οποία δεν είχε προβεί ποτέ κανένας άλλος influencer ή επώνυμος η οποία μάλιστα ιδιαίτερα επικερδής!

Αν και η Kim Kardashian και η Kendall Jenner πιθανότατα έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια θέματα με τον νόμο, εξαιτίας αγωγής για πνευματικά δικαιώματα και αντιγραφή, που έχει καταθέσει εναντίον τους ένας έλληνας επιχειρηματίας έχουν πάρει το okay από τους νομικούς τους συμβούλους και συνεχίζουν ακάθεκτες το promotion της τεκίλας.

Το κάνουν δε, με τέτοιο τρόπο, ώστε να περνάει το μήνυμα απευθείας στο υποσυνείδητο. Αν δεν ξέρανε οι Kardashians από promotion τότε ποιος;

Διαφήμιση

Έτσι λοιπόν η καθεμία αδερφή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύει μεν τις φωτογραφίες που θα ήθελες να δεις, αλλά αν συνεχίσεις και κοιτάς τις φωτογραφίες που βρίσκονται μέσα στο καρουζέλ τότε εμφανίζεται κάπου και η τεκίλα.

Η Κένταλ Τζένερ δημοσίευσε μία φωτογραφία δόλωμα, η οποία την δείχνει χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό στην πισίνα.

Και εκεί που όλο χαρά ο followers βλέπει νέο υλικό, Kendall τόπλες, αν συνεχίσει σκάει ζονκ με..τεκίλα.

Την απογοήτευση του κόσμου κατάλαβε από τα σχόλια η ίδια και Kendall Jenner, oπότε φρόντισε με ένα στόρι να δώσει τροφή για συζήτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία με ένα λευκό t-shirt το οποίο όμως έχει ένα δώρο στην μπορντούρα.

Δεν ξέρουμε αν είναι το δικό της το στήθος, όμως η συζήτηση ξεκίνησε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Κολάζει! Η επική φωτογραφία να ρουφάει το…σπαγγέτι

ελισαβετ σπανου

Ελισάβετ Σπανού: Με 2 Throwback φωτογραφίες μπαίνουμε στο καλοκαίρι. Είδαμε και το τατουάζ