in

Η Κατερίνα Στικούδη και το ΡΟΖ Video – Τι αποκαλύπτει η ίδια – Ποιος το έχει; Που μπορεις να το βρεις

Μάστιγα τείνουν να γίνουν οι διαρροές προσωπικών στιγμών και βίντεο από Ελληνίδες διάσημες και μη. Ο τρόμος έχει ριζώσει για τα καλά σε αρκετές περιπτώσεις αφού το περίφημο αρχείο με τις προσωπικές στιγμές περισσότερων από 140 γυναικών με όνομα και επίθετο έχει κάνει τουλάχιστον δύο φορές το γύρο του διαδικτύου!

Αρκετές γυναίκες αναζητούν το όνομά τους στο διαδίκτυο με κάθε πιθανή γραφή όπως Ελληνικά Αγγλικά ή greeklish σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τυχόν παράνομο υλικό σε servers του εξωτερικού!

Την ώρα που αρκετά ζευγάρια πειραματίζονται με αυτά τα βίντεο και τα μοιράζονται μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων υπάρχουν και κάποιες γυναίκες όπως η Κατερίνα Στικούδη που έχουν συμπεριφερθεί κάπως διαφορετικά σε αυτήν την ιστορία

Τι έχει συμβεί με την Κατερίνα Στικούδη και το ΡΟΖ Video της

Η Κατερίνα Στικούδη είναι σέξι και δεν το κρύβει. Ωστόσο αποκαλύπτει ότι στο σπίτι είναι χύμα και απομυθοποιημένη
Αποκαλύπτει επίσης που βρίσκεται η περίφημη sex tape της, για την οποία τόσος ντόρος είχε γίνει στο παρελθόν.

Για το αν της αρέσει να προκαλεί:

Μου αρέσει να είμαι σέξι, είναι μέρος του εαυτού μου. Αν χρειαστεί να προκαλέσω, θα προκαλέσω μέσα στο πλαίσιο της μουσικής και της δουλειάς. Και η μουσική σου δίνει αυτό το πάτημα. Ποτέ δεν έκανα πράγματα που με πίεζαν και πρέπει να απενοχοποιήσουμε το σέξι. Σέξι μπορεί να είναι μία ωραία εικόνα.

Για το πώς είναι στην πραγματική της ζωή:

Ο τρόπος που φέρομαι και λειτουργώ στην πραγματική μου ζωή δεν έχει καμία σχέση (με τη σέξι εικόνα), είναι τελείως κόντρα. Πού και να το πω, δεν θα με πιστέψει άνθρωπος…. Στο σπίτι είμαι απομυθοποίηση, φοράω πιτζαμούλα και φουσκωτά παντοφλάκια. Πολύ απλά και χύμα. Σίγουρα δεν τριγυρνάω με τα 20ποντα μέσα στο σπίτι.

Για τις αντιδράσεις των γονιών της στις σέξι εμφανίσεις της:

Τους γονείς μου τους εκπαίδευσα. Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης. Είναι μορφωμένοι και έξυπνοι άνθρωποι και ποτέ δεν μου έδειξαν ότι έχουν ανασφάλεια, ότι φοβούνται ή ντρέπονται. Μου λένε «τι γυναικάρα είσαι εσύ». «Βάλε κάτι πάνω σου» μου έλεγαν όταν πιο μικρή γι’ αυτό και άργησα να φορέσω μίνι.

Πάντα προετοίμαζα το έδαφος, πχ για μια σέξι φωτογράφιση. Και μου έλεγαν «ό,τι πιστεύεις ότι είναι σωστό και εμείς μαζί σου». Στον μπαμπά μου έλεγα ότι αν σε φέρουν ποτέ σε δύσκολη θέση, απλά μην απαντάς. Γιατί πιστεύω ότι μπορεί να έχει βρεθεί με δεδομένο ότι κάποιοι άνθρωποι είναι κακοπροαίρετοι και εμπαθείς.

Για την αποκάλυψή της στο Θέμη Γεωργαντά ότι έχει κάνει ροζ Video:

Έκανα σχολή διότι μετά από εμένα ακολούθησαν και άλλοι.
Υπήρξαν 5-6 που το είπαν μετά, έγινε της μόδας. Ήταν κάτι που είπα πάνω σε ένα παιχνίδι και ήμουν αρκετά ειλικρινής. Είναι κάτι που έχει κάνει το 90% του πληθυσμού.
SΕΧ tape είναι όταν τραβάς κάτι με το κινητό σου και το σβήνεις. Μια φορά, πιο παλιά, πιο μικρή.

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]