in

Η Κατερίνα Καινούργιου και η πρόταση γάμου. Αυτό καίει την παρουσιάστρια τώρα

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από το open TV και η λύση του συμβολαίου θα κριθεί στα δικαστήρια με τον Νίκο Κοκλώνη να φέρεται έτοιμος ακόμα και να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης της Κατερίνας Καινούργιου αν χρειαστεί να σπάσει το συμβόλαιο μόνη της.

Η Κατερίνα Καινούργιου επικαλέστηκε δικούς της όρους στο συμβόλαιο ότι δεν τηρήθηκαν από το κανάλι και ζήτησε την αποδέσμευσή της από αυτό που τη θέλει ακόμα μία χρονιά να ανήκει στο open TV.

Διαφήμιση

Η μεταγραφή της στον Alpha όμως οπου θα κάνει πολλές παραγωγές που Νίκος Κοκλώνης ίσως είναι ο βασικότερος λόγος.

Και ενώ το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για την Κατερίνα Καινούργιου στα επαγγελματικά ένα άλλο θέμα είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο την παρουσιάστρια.

Η σχέση της με με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη όπου δεν βλέπει η γνωστή παρουσιάστρια στον ορίζοντα νγάμο για αυτό και στην τελευταία εκπομπή του open φόρεσε νυφικό και έστελνε το μήνυμα προς κάθε αποδέκτη. Να ζήσουν οι ελεύθερες και στα δικά μας οι ελεύθερες, με ένα καλό παιδί και άλλα τέτοια ακούγονταν από την παρουσιάστρια αλλά και τους συνεργάτες της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου στα 36 της αυτή είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση της που γνωρίζουμε και έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια και από το περιβάλλον της ξέρουμε ότι θέλει να ανέβει σκαλιά Εκκλησίας με τον Φίλιππο ο οποίος είναι και μικρότερος ηλικιακά και δεν ξέρουμε κατά πόσο σου έχει στο μυαλό του τις ίδιες σκέψεις με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
κληρωση τζοκερ 20/2

Κλήρωση Τζόκερ Σήμερα 6/7: Αποτελέσματα κλήρωσης ΟΠΑΠ και αριθμός τζοκερ

ιωαννα σαρρη Gntm

Ιωάννα Σαρρή: Το σώμα του GNTM με μαγιό στο μπαλκόνι. Κάψωσε και προκάλεσε καύσωνα και μποτιλιάρισμα