in

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Κάνει γυμναστική, παίζει με το νερό και σε τρελαίνει με τους κοιλιακούς της. Φωτογραφίες και Video

Μπορεί να διαθέτει κορμάρα, μπορεί να είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, αλλά αν δεν πρόκειται για φωτογράφηση σπάνια θα την πετύχεις σε δημόσια εμφάνιση. Γι΄αυτό όταν το κάνει και το κάνει με μαγιό στην παραλία τότε σίγουρα δεν θες να χάσεις το απίστευτο κορμί της Ιζαμπέλ Γκουλάρτ.

Η Βραζιλιάνα σουπερμόντελ που μάθαμε από τη Victoria’s Secret κάνει διακοπές στην καραιβικη και ο φακός την πέτυχε σε μια απομονωμένη παραλία, όπου έπαιξε με το νερό και μας άφησε άναυδους με τους κοιλιακούς της.

Διαφήμιση

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ακολουθει πρόγραμμα διατροφής αλλά και γυμναστικής

Σπιτικό φαγητό. Όταν δεν ταξιδεύει σε αρκετά σημεία της γης, η ίδια φροντίζει να ετοιμάζει τα γεύματα της από το προηγούμενο βράδυ, ούτως ώστε να γνωρίζει την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί και τις θερμίδες που προσθέτει στη σιλουέτα της.

Όλα στον ατμό. Ίσως να προτιμάς να τρως τα λαχανικά σου ψητά, ώστε και γευστικά να είναι, αλλά και υγιεινά. H Izabel προτιμάει τον ατμό, καθώς όπως η ίδια υποστηρίζει, απολαμβάνει το φαγητό στην πιο light εκδοχή του, ενώ λίγο λεμόνι και άφθονα μπαχαρικά αρκούν, για να μην στερείται γεύσης. Άσε που τα μπαχαρικά ενεργοποιούν τον μεταβολισμό στο πι και φι.

Ιζαμπέλ Γκουλάρ

Adios ζάχαρη και γλουτένη. Δοκίμασε για ένα χρόνο να αφαιρέσει τις τροφές που είναι πλούσιες στα συγκεκριμένα συστατικά από το μενού της. Ακόμα και από τον καφέ της. Έκτοτε, δεν “επέστρεψαν” ποτέ στο διατροφικό της πλάνο.

Πρωινό; Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Άλλωστε, οι fitness experts του πιο δημοφιλούς show εσωρούχων το υπενθύμιζαν σε καθημερινή βάση. Στο πιάτο της, λοιπόν, θα βρεις μία χορταστική ομελέτα με λαχανικά και αβοκάντο και στο ποτήρι της ένα δροσιστικό smoothie, το οποίο ετοιμάζει η ίδια, συνδυάζοντας φρούτα εποχής μεταξύ τους.

Ιζαμπέλ Γκουλάρ

Το τρίπτυχο υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και λαχανικά. Αυτό που κρατάει τη σιλουέτα της αδύνατη. Και αν σου κάνει εντύπωση το πρώτο στοιχείο αυτής της τριάδας να σου υπενθυμίσω ότι οι υδατάνθρακες ολικής αλέσεως είναι σύμμαχοι στην προσπάθεια σου να αδυνατίσεις.

Η γυμναστική της Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Όπως κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό σου, έτσι και η Izabel Goulart, δεν φροντίζει το σώμα της μόνο διατροφικά. Αντιθέτως, έχει δομήσει τη δική της φιλοσοφία γύρω από το Wellness Part Of Life, την οποία περιγράφει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό “Elle Australia”.
“Μπορεί επαγγελματικά να είμαι μοντέλο, όμως, παράλληλα είμαι αθλήτρια, φίλη, κόρη. Γυναίκα. Η συστηματική άσκηση με βοήθησε να ξεπεράσω το άγχος μου – ενδορφίνες won – και το φόβο της αποτυχίας σε αρκετούς τομείς του βίου μου” αποκαλύπτει.

Ιζαμπέλ Γκουλάρ

“Και όταν αναφέρομαι σε συστηματική άσκηση εννοώ φυσικά ότι γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα, δοκιμάζοντας Pilates, KickBoxing, τρέξιμο και ασκήσεις με το βάρος του σώματος ως αντίσταση. Πριν δημιουργήσω το πρόγραμμα μου, ζητάω από τους Fitness Coaches μου να με προπονήσουν σαν να είμαι… πρωταθλήτρια. Έτσι, είμαι βέβαιη ότι θα δω την αλλαγή πάνω μου πολύ συντομότερα.” συμπληρώνει.

Κοιλιακοί στο νερό

Πως θα κάνεις κοιλιακούς στο νερό;

Οι δυνατοί κοιλιακοί μύες βοηθούν στην καλύτερη σταθερότητα της μέσης και στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων της μέσης όπως δισκοπάθεια αλλά και στην πρόληψη διαφόρων παθήσεων της σπονδυλικής στήλης.

Το καλοκαίρι όμως η άσκηση είναι δύσκολη κυρίως λόγω της ζέστης και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο γυμναστήριο. Υπάρχει όμως λύση! Ασκήσεις για δυνατούς κοιλιακούς στο νερό! Η άσκηση είναι και πιο εύκολη και πιο ευχάριστη! Δοκιμάστε και εσείς τις παρακάτω ασκήσεις στο νερό και πείτε τέλος στην άσκηση μέσα στη ζέστη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Έτσι «μικραίνε» το μαγιό και λάδωνε πλάτη και… γλουτούς. Φωτογραφίες

Νεκροί στη ΛΕΑ ξανά: ΣΟΚ. 10χρονος είδε τους γονείς του να χανουν τη ζωή τους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ