in

Τούτσι Κας: Βάζει το μαγιό της, ρίχνει το νερό, μας γυρνάει την πλάτη και είναι όλα τα λεφτά


Στην Αμερική υπάρχει μια εταιρεία εμφιαλωμένου νερού, η 138 Water. Οι άνθρωποι της κατάλαβαν ότι χρειάζονταν κάτι καλό για να αρχίσει να γιγαντώνει ως εταιρεία και να έχει περισσότερα έσοδα.

Κι επειδή για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις, βρήκαν τις πιο σέξι κοπέλες τους Λος Άντζελες και του Μαϊάμι όπου εδράζεται και τις έβαλαν να φωτογραφίζονται με ένα μπουκάλι στο χέρι, φορώντας μαγιό και το νερό να τρέχει στο κορμί τους.

Αυτό συμβαίνει εδώ και μια τριετία πλέον και η Τούτσι Κας είναι το τελευταίο εγχείρημα της 138 Water. Η Τούτσι πριν ποζάρει με το μπουκάλι του νερού ήταν άγνωστη, αλλά αυτά τα οπίσθια άπαξ και τα δεις μία φορά μετά δεν τα ξεχνάς.

Διαφήμιση

Το κόνσεπτ κλισεδιάρικο, αλλά καθόλου βαρετό ή κουραστικό. Η Τούτσι φοράει το μαγιό το μπραζίλιαν, στήνεται με επίκεντρο τα καλύτερα οπίσθια που έχουμε δει και μπουγελώνεται. Κι επειδή το επώνυμο της σημαίνει ρευστό χρήμα, νομίζουμε ότι δεν υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι είναι όλα τα λεφτά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Όλγα Φουντέα: Η φωτογραφία με κατεβασμένο εσώρουχο στον καθρεφτη και η πληρωμένη απάντηση που σόκαρε τους followers

India Reynolds: Θα σε πιάσει στα δίχτυα της και δεν θα θες να ξεφύγεις