in

Η φυσαρ-Μόνικα δεν ξεχνιέται: Για ποιο λόγο προσφέρουν 1.000.000 δολάρια στη Μόνικα Λεβίνσκι;

Η Μόνικα Λεβίνσκι γεννημένη στις 23 Ιουλίου 1973, είναι Αμερικανίδα ακτιβίστρια, τηλεοπτική προσωπικότητα, σχεδιάστρια μόδας και πρώην εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο. Ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον παραδέχθηκε ότι είχε «ανάρμοστη σχέση» με την Λεβίνσκι ενώ εργάστηκε στο Λευκό Οίκο το 1995-1996.

Πίσω στο μακρινό πλέον 1995, μια απόφοιτος ψυχολογίας ονόματι Monica θα ξεκινούσε πρακτική αμισθί στο Λευκό Οίκο, στην ομάδα του επικεφαλής Leon Panetta και μετά από μερικούς μήνες θα την μετέφεραν στo τμήμα νομοθετικού περιεχομένου.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά θα αρχίσει να προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που προβλεπόταν στα καθηκόντά της και ιδιαίτερα στα ιδιαίτερα του Κυβερνήτη του Αρκάνσας τότε Μπιλ Κλίντον. Όπως έχει παραδεχτεί, μέχρι το 1997 είχε 9 φορές επαφές τρίτου τύπου μαζί του, αλλά ποτέ δεν έγινε διείσδυση. Ο περίφημος λευκός λεκές τα λέει όλα για την χειρο-πρακτική της Μόνικα στην ευαίσθητη περιοχή του Bill, ο οποίος στέφθηκε Πλανητάρχης το 1996.

Διαφήμιση

Δύο χρόνια μετά η Μόνικα πήρε μετάθεση στο Πεντάγωνο, όπου αποκάλυψε στην Λίντα Τριπ τις ερωτικές της περιπτύξεις. Εκείνη την ηχογραφούσε εν αγνοία της στο τηλέφωνο και έβγαλε στη φόρα την ίδια και τον Κλίντον κι όλες οι ΗΠΑ άρχισαν να κινούνται στον αστερισμό του στοματικού της Μόνικα που έμεινε στην ιστορία ως Lewinsky Scandal.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για ιστορικό κειμήλιο. Άλλωστε καθόρισε την πορεία ενός από τους πιο εμβληματικούς προέδρους των ΗΠΑ, τον Μπιλ Κλίντον του οποίου η γυναίκα κόντεψε για λίγες ψήφους να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο αλλά έχασε από το Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μόνικα Λεβίνσκι μπορεί να έχει αφήσει πολύ μακριά αυτή την ιστορία, αλλά κάποιοι άλλοι επιθυμούν κάτι δικό της. Το λες και ψιλοανήθικη πρόταση. Ή όχι;

Για το λόγο αυτό της δίνουν 1.000.000 ευρώ για να…. Δες εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έξαλλη η Ουκρανέζα: Η Τζούλια Νόβα κάνει κ@λοδάχτυλο όλο νόημα και…

Επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο να παραχθεί «σπιτική» μορφίνη και ηρωίνη αλλά κάνουν το… κουνέλι