in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ετοιμάζεται για γάμο και «φτιάχνει» κορμάρα στο γυμναστήριο – Δες πώς

Σέξι ακόμα κι όταν γυμνάζεται!

Tα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο αγαπημένος της. Τo ευχάριστο νέο έχει γνωστοποιήσει η δημοφιλής επιχειρηματίας και influencer. Παρόλα αυτά, δεν έχει ακόμα αποκαλύψει ποιος είναι ο μέλλοντας σύζυγός της.

Mάλιστα, καθώς η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, το βράδυ της Τρίτης 17/5 πραγματοποίησε ένα ρομαντικό Instagram Story με τον σύντροφό της. Πρόκειται για μία φωτογραφία όπου οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι στην κρεβατοκάμαρα και ενώνουν τρυφερά τα χέρια τους. «Στο τέλος της ημέρας μόνο αυτό μετράει. Όνειρα γλυκά» σημειώνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαφήμιση

Η ρομαντική διάθεση κράτησε μέχρι χθες, αφού σήμερα, Τετάρτη 18/5, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξύπνησε γεμάτη ενέργεια, φόρεσε το μαύρο κολάν και το αθλητικό top της και έφυγε για γυμναστήριο! Δεν παρέλειψε, βέβαια, να μας δείξει πώς προπονείται μέσα από τρία Instagram Stories!

Το πρόγραμμα είχε βάρη, squats, λίγο αερόβια, βασικά τα είχε όλα, εκγύμναση χεριών, πλάτης, ποδιών, γλουτών και η «εκρηκτική» επιχειρηματίας τα έδωσε όλα! Έτσι εξηγείται και το καλλίγραμμο κορμί της.

«Μου έβγαλε τη ψυχή! Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου» γράφει για την personal trainer που την έχει αναλάβει.

Φεύγοντας από το γυμναστήριο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατέβαινε τα σκαλιά εξουθενωμένη! «Αλήθεια, πάω δε πάω» σημειώνει η ίδια.

Φυσικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτοσαρκάζεται. Η γυμναστική πάντα ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Δοκιμάστε, αν δεν το κάνετε ήδη, και θα με θυμηθείτε!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Από Ιούνιο «Η Γη της Ελιάς» θα προβάλλεται και τις Παρασκευές!

GNTM – Ίριδα Παπουτσή: Με δερμάτινα και λεοπάρ γόβες εξιτάρει τη φαντασία των ανδρών