in , ,

Hunter McGrady: Η γρήγορη αλλά αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς της

Αν ψάχνεις για συμβουλές, η Χάντερ ΜακΓκρέιντι είναι το κορίτσι σου. Το μοντέλο, σχεδιάστρια, και οικοδέσποινα podcast καταφέρνει πάντα να δείχνει τον αληθινό της εαυτό στους σχεδόν ένα εκατομμύριο followers της στο Instagram.

Η McGrady είναι επίσης γνωστή για το ότι έσπασε τα όρια στη βιομηχανία της μόδας, ως το «πιο καμπυλωτό μοντέλο» του Sport’s Illustrated και εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αισθάνονται άνετα και να έχουν αυτοπεποίθηση.

Διαφήμιση

Το μοντέλο έχει μεικτό δέρμα και παλεύει με τη ροδόχρου ακμή και τη θαμπάδα. Σαν νέα μαμά, έπρεπε να κάνει τη ρουτίνα της πιο εύκολη και προσιτή. Πρώτα χρησιμοποιεί ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού και μετά ενυδατική με βιταμίνη C, για να αποκτήσει λάμψη. Το βράδυ προσθέτει στη ρουτίνα της και serum ρετινόλης.

Το μυστικό της; “Η γιαγιά μου μου είπε να θυμάμαι ένα πράγμα στη ζωή, να ενυδατώνομαι καθημερινά και να φοράω αντηλιακό. Η γιαγιά μου δεν κάνει ποτέ λάθος! Βρίσκει πάντα χρόνο για ενυδατική και δεν παραλείπει ποτέ το αντηλιακό της. Είναι ο λόγος που φαίνεται τόσο υπέροχη.”

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Λεωνίδας Κακούρης: «Νόσησα με κορονοϊό και ταλαιπωρήθηκα, αν και είχα εμβολιαστεί»

Τζούλια Φοξ: Αντιγράφει το ντύσιμο της Κιμ Καρντάσιαν