in

Ζενεβιέβ Μόρτον: Ποζάρει με μαγιό και είναι ο ορισμός του fatality weapon

Στην κοινότητα των gamers και τα παιχνίδια που ο στόχος είναι να σκοτώσεις τους περισσότερους ή έναν μεγάλο κακό υπάρχει ο όρος fatality weapon που αναφέρεται στο όπλο με το οποίο θα σκοτώσεις πιο γρήγορα τον κακό.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε άνετα να είναι και η Ζενεβιέβ Μόρτον, το διάσημο πλέον μοντέλο, το οποίο στην φωτογράφηση του για το περιοδικό Sports Illustrated σκοτώνει τον κακό μας εαυτό. Άλλωστε και το όνομα της ενέχει το θανατηφόρο στοιχείο.

Στο Swimsuit Issue του περιοδικού, η Ζενεβιέβ φωτογραφίζεται σε πολλές στάσεις ξαπλωμένη ή γονατισμένη πάνω στην αμμουδιά και αφαιρεί το πάνω μέρος του μπικίνι για να δούμε καλά το πλούσιο στήθος της.

Διαφήμιση

Το κύμα σκάει πάνω στις καμπύλες της και εκείνη μας δίνει το πιο άγριο της βλέμμα. Είναι αναμφισβήτητο ότι κάθε άντρας θα έστεκε σούζα και θα σκότωνε τις κακές του συνήθειες για χάρη της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

India Reynolds: Θα σε πιάσει στα δίχτυα της και δεν θα θες να ξεφύγεις

Σάρα Χάιλαντ

Σάρα Χάιλαντ: Μεγάλωσε επικίνδυνα και χρήζει προσοχής. Για τσέκαρε σε παρακαλώ