in

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Και αυτόν στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού θα το στείλετε;

εγκλημα στη φολέγανδρο

Στη VIP πτέρυγα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού βρίσκονται ο γνωστός παρουσιαστής ο ρασοφόρος έμπορος ναρκωτικών που έριξε βιτριόλι στους αρχιμανδρίτες και ο Μπάμπης ο πιλότος δολοφόνησε την Καρολάιν και μάλιστα κάνουν παρέα προαυλίζονται μαζί και κάνουν και σχέδια για το μέλλον για όταν βγουν από τις φυλακές.

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος ένας άνθρωπος που έχει διαπράξει ένα ειδεχθές έγκλημα όπως είναι ο Μπάμπης να παραμένει κρατούμενος σε φυλακές VIP και να μην οδηγείται σε σκληρές φυλακές της περιφέρειας που έχουν βαρυποινίτες εγκληματίες δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών.

Χθες είχαμε την ομολογία ενός ακόμα γυναικοκτόνου. Ένα σκουπίδι που πήγε με τη φίλη του διακοπές, τσακώθηκε σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατί χάσανε το δρόμο και την δολοφόνησε με φρικαλέο τρόπο έσι απλά γιατί χάλασε η φάση.

Διαφήμιση

Δεν υπάρχει κανένας χώρος σε καμία VIP πτέρυγα φυλακών για τέτοια σκουπίδια. Όταν αφαιρείς μία ζωή και οι γονείς ή το παιδί από την ίδια κιόλας μέρα βιώνουν την απώλεια και την αλλαγή της ζωής τους που θα κρτατήσει για πάντα δεν μπορεί αυτός που διέπραξε τη δολοφονία να έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από κανέναν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
μαγκυ χαραλαμπιδου

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Τα μικρά μαγιό και η πίσω κίνηση

Παραλίγο ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΙΑ στο ΚΤΕΛ Καβάλας: Γυναίκα κάρφωσε μαχαίρι στο διπλανό της