in

GNTM Βίκυ Καγιά: Το ήξερες; Γιατί δεν πήρε ποτέ μέρος σε καλλιστεία η παρουσιάστρια του shopping Star;

βικυ καγια dwts

Η Βίκυ Καγιά είναι πάνω από 25 χρόνια στο προσκήνιο της μόδας έχοντας κάνει αρκετά πραγματάκια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα ως μοντέλο. Τα τελευταία χρόνια και ως παρουσιάστρια αλλά και σύμβουλος σε διάφορες σχολές μόδας!

Αυτό όμως που δεν ήξερες σίγουρα είναι ότι η Βίκυ Καγιά δεν είχε πάρει μέρος ποτέ σε καλλιστεία. Το λόγο που δεν έχει συμβεί αυτό τον έχει εξηγήσει η ίδια σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει!

Διαφήμιση

Με λίγα λόγια εξηγεί ότι είναι άλλο μία όμορφη γυναίκα η οποία βγαίνει από τα καλλιστεία και άλλο το μοντέλο πασαρέλας και μόδας!

Διαφήμιση

Αν και το έχουμε καταλάβει βλέποντας το gntm, που ήταν χρονιά κριτής η Βίκυ Καγιά, ότι μπορεί κάποιος να μην είναι ιδιαίτερα όμορφος αλλά είναι πολύ καλό μοντέλο ας θυμηθούμε μαζί την απάντηση της στο ιατί δεν πήρε ποτέ μέρος στα καλλιστεία.

«Δεν ήθελα, γιατί άλλο να είσαι ωραία γυναίκα και άλλο να είσαι όμορφο μοντέλο. Εγώ επέλεξα τον δρόμο της μόδας, ήθελα να κάνω καριέρα στο εξωτερικό.

Με διάλεξε άλλο κομμάτι της μόδας, τα εξώφυλλα, τα περιοδικά και η πασαρέλα.

Διαφήμιση

Μια κοπέλα που κερδίζει σε διαγωνισμό ομορφιάς δεν γίνεται απαραίτητα μοντέλο, είναι διαφορετικά πράγματα τα καλλιστεία και το μόντελινγκ.

Ομως, είναι ένας λαμπερός θεσμός και τον απόλαυσα όταν τον παρουσίασα»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
κατερινα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου έμαθες τα νέα; Τον χάσαμε τον εφοπλιστή. Τον τσακώσαμε με 25άρικο στα…

Αποκαλύφθηκαν τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2021. 2 είναι Ελληνικά