in

GNTM: Τους αλλάζουν όλους. Τέλος στο παλιακό ριάλιτι που κούρασε. Η Βίκυ Καγιά η Μαίρη Βιτινάρος κ οι άλλοι κριτές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που τρέχουν από την παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων για λογαριασμό του Star channel Next Top Model Ελλάδας. Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε και οι υπόλοιποι οι κριτές είδαν την πόρτα της εξόδου.

Ναι ξέρω, δεν ανανέωσαν! Αυτό!

Διαφήμιση

Το Next Top Model Ελλάδας κατάφερε μέσα σε ελάχιστα μόλις χρόνια να φαίνεται παλιακό και να χάνει όλη την αίγλη που είχε το πρώτο καιρό!

Έβαλαν στοιχεία ριάλιτι στην τηλεόραση, φούσκωσαν τα άδεια μυαλά αρκετών, πούλησαν έρωτες, προσωπικές ιστορίες, κουτσομπολιό, gay, διαφορετικότητα λες και το 2022 αυτά χρειάζονται επικαιροποίηση και δεν είναι αποδεκτά!

Ας μη μιλήσουμε φυσικά για τη μέτρια εμφάνιση των ατόμων που επιλέχθηκαν για να μπουν στο σπίτι, τα οποία και είδαν τον εαυτό τους ως μοντέλα που θα σαρώσουν τις πασαρέλες Ελλάδας και εξωτερικού.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και να προσπαθήσουν να κάνουν ένα αμιγώς νέο ριάλιτι μοντέλων με κοπέλες μόνο, που θα έχουν τουλάχιστον τα βασικά προσόντα!

Για το λόγο αυτό επιλέχθηκε στην κριτική επιτροπή και η Μαίρη Βιτινάρος, μία Ελληνοαυστραλέζα, μοντέλο με εξαιρετικές δουλειές η οποία ήρθε απο τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ήρθε στην Ελλάδα πριν δύο ημέρες, συζήτησε τις παρουσίασαν το project και υπέγραψε

Για τους υπόλοιπους που θα συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι GNTM γίνονται ακόμα συζητήσεις και αναμένεται να είναι ένας φωτογράφος και ένας σχεδιαστής μόδας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Tesla Bot: Το τρομακτικό ανθρωποειδές θα βγει στην παραγωγή το 2023 ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ

Μαρία Καλάβρια: Τα άπλυτα στη φόρα. Ζητά 15εκ από τον πρώην σύζυγό της. Έμενε στο σχολείο και δεν έκανε δουλειές απαντά αυτός