in

Ο Τελικός του Champions League κατάπιε το Chart show και τη Δέσποινα Βανδή. Πόσο τηλεθέαση έκανε;

Ο τελικός του Champions League στην Ευρώπη είναι το απόλυτο αθλητικό συλλογικό γεγονός και η τηλεθέαση ήταν στα ύψη για το Mega channel!

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκαν στο Παρίσι με τελική νικήτρια την Ισπανική ομάδα με σκορ 1-0! Ένας τελικός που τα είχε όλα!

Στην έναρξη εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια Camila Cabello. Ο τελικός άργησε 36 λεπτά να ξεκινήσει εξαιτίας πλαστών εισιτηρίων, ενώ υπήρξαν και καθυστερήσεις οπαδών να μπουν στο γήπεδο!

Διαφήμιση

Παρόλα αυτά ο αγώνας καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, φυσικά και στην Ελλάδα. Το MEGA Channel που μετέδωσε τον τελικό του Champions League έκλεισε με μέσο όρο στην τηλεθέαση περίπου στο 40%!

Αντίθετα το Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή στον Alpha όπου είχε τα 30 δημοφιλέστερα Ελληνικά γκρουπ, με τις μέλισσες να κερδίζουν την πρώτη θέση, σημείωσε τηλεθέαση μόλις 8,5%.

Από την όμορφη τηλεοπτική βραδιά στην τηλεόραση του Alpha την παράσταση έκλεψε η ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή, η οποία τραγούδησε με τον τραγουδιστή των μελισσών το Χρήστο Μάστορα το τραγούδι έλεγες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γυμναστική: Τα 6 μυστικά για την τέλεια σιλουέτα το καλοκαίρι – Πόσα από αυτά γνωρίζετε;

Μωβ Τσούχτρα: Τι πρέπει να κάνεις αν σε τσιμπήσει; Που υπάρχει η μωβ μέδουσα στην Ελλάδα