in

GNTM: Τον θυμάσαι; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του ριάλιτι μοντέλων;

Με καταγωγή από τη Ρωσία και το Σουδάν, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, άμα τη εμφανίσει, χρίστηκε από όλους τους τηλεθεατές ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το διαγωνισμό του Next Top Model Ελλάδας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ηρακλής στην οντισιόν που εμφανίστηκε στο GNTM κέρδισε 100 χιλιάδες followers στο instagram, αφού όλοι έψαχναν να δουν το προφίλ του κούκλου εικοσάχρονου με τα εξωτικά χαρακτηριστικά και τα έντονα πράσινα μάτια!

Μόλις 20 ετών, ο Ηρακλής είχε τη στόφα του μοντέλου, όπως παρατήρησε πριν την audition ο Γιώργος Καράβας. Τα μάτια, η επιδερμίδα και το περπάτημα του νεαρού άντρα άρεσαν πολύ στους κριτές, όπως και η εμφάνισή του με μαγιό.

Διαφήμιση




Ο Ηρακλής αν και κάποια στιγμή αποχώρησε από το σπίτι του gntm, επέστρεψε πίσω καθώς ήταν επιλογή του γραφείου μοντέλων που έδινε το μεγάλο έπαθλο!

Το νεαρό μοντέλο πείσμωσε και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, κερδίζοντας άνετα το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ και το μεγάλο συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων!

Σήμερα ο Ηρακλής έχει κάνει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, σε Μιλάνο και Γαλλία και έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις. Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα η πολύ μεγάλη δουλειά όμως μην ξεχνάτε ότι ακόμα είμαστε στη μετα πανδημία εποχή και τα πράγματα ακόμα δεν έχουν επανέλθει στην κανονικότητα.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ηρακλής που βρίσκεται στην Πάρο και μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει όμορφες φωτογραφίες

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έβριζε τη Mercedes αλλά πλήρωσε 700.000 για AMG GT με 790 άλογα

Μάριο Χεζόνια: Η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει το χεράκι της και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό