in

GNTM: Το χορευτικό βίντεο της Ίριδας Παπούτση θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη

Απελευθερωμένη και σε καλοκαιρινό mood, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων του STAR λικνίζει το κορμί της και τρελαίνει με τις αναλογίες της

Γνωρίσαμε την Ίριδα Παπουτσή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model», όπoυ και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει πως το κορίτσι έχει μπει στο χώρο του μόντελινγκ, αφού γνωστές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων-υποδημάτων επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους, με την ίδια να μοιράζεται φυσικά τις σχετικές φωτογραφίες με τους περισσότερους από 44.600 followers της.

Και το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5, η ξανθιά καλλονή αναστάτωσε τους άνδρες διαδικτυακούς της φίλους, όταν δημοσίευσε στα Instagram Stories της ένα χορευτικό βίντεο, το οποίο αρχικά είχε «ανεβάσει» στο TikTok.

Διαφήμιση

Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, η Ίριδα πέταξε από πάνω της τα βαριά, χειμωνιάτικα ρούχα, έβαλε το μπικίνι τοπ και το hot τζιν σορτς της, βγήκε έξω και λίκνισε το κορμί της στο ρυθμό ξεσηκωτικού τραγουδιού. Έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν, το μόνο «αυστηρό» στοιχείο πάνω της, επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες, με τη λεπτή μέση της και τα καλλίγραμμα πόδια της να μαγνητίζουν το βλέμμα. Το απολαμβάνει και αυτό είναι εμφανές!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ένωση «Μαζί για το Παιδί»: Στο πλευρό παιδιών και μητέρων από την Ουκρανία η Δούκισσα Νομικού

Dwayne The Rock Johnson: Στα 15 του ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ και με ΜΟΥΣΤΑΚΙ. Ρετρό Viral φωτογραφία