in

Βενετία Καμαρά: Το ροζ είναι το χρώμα που δημιουργεί τα πιο girly σύνολα

Το ροζ χρώμα έχει την τιμητική του φέτος. Βέβαια, οι έντονες αποχρώσεις του, τα prints και τα διαφορετικά patterns κάνουν την διάθεση μας να ανεβαίνει και το μυαλό μας κατευθύνεται σε πιο ηλιόλουστες μέρες, της άνοιξης.

Τα χρώματα πρωταγωνιστές της χειμερινής σεζόν ήταν το πράσινο, το κόκκινο και, φυσικά, το ροζ. Δεν υπήρξε πασαρέλα που να μην παρουσίασε μία απόχρωση του ροζ, από τα baby pinks του Moschino, μέχρι την έντονη ροζ σειρά του Jacquemus.

Παράλληλα, ο Valentino απογείωσε το φούξια μέσα από την νέα του σειρά Valentino Pink PP Collection, καθώς έχτισε μια ολόκληρη συλλογή στο πιο έντονο φούξια χρώμα.

Διαφήμιση

Για μία πιο casual εκδοχή της τάσης μπορείς να πάρεις έμπνευση από το σύνολο της Βενετίας Σαμαρά, η οποία αγαπά πολύ το ροζ. Την έχουμε δει να επιλέγει πολλές φορές κάποια απόχρωση της παλέτας του, αλλά αυτή την φορά έκανε τον πιο updated συνδυασμό, επιλέγοντας ένα υπέροχο cropped top.

Η αγαπημένη influencer επέλεξε ένα βελουτέ μακρυμάνικο κοντό τοπ. Το μπλουζάκι είχε ένα κόψιμο στο στήθος, μαζί με ένα σχέδιο με διαμαντάκια, το οποίο έδειχνε το ντεκολτέ της και τους κοιλιακούς της. Από κάτω φόρεσε μια φόρμα σε μπεζ χρώμα.

Αυτό που έκανε η Βενετία και είναι το απόλυτο inspo, ήταν πως συνδύασε σε ένα και μόνο outfit το εντυπωσιακό ροζ τοπ, μαζί με πιο casual παντελόνι, κάνοντας το ιδανικό combo. Ακολούθησε τώρα το παράδειγμα της!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Demi Rose: Στην Καραϊβική έκανε ZipLine και τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό με το αθλητικό κορμάκι της

Victoria Beckham: Κέρδισε 430.000 λίρες σε ένα χρόνο από τη μουσική της καριέρα, παρόλο που δεν τραγούδησε ούτε μία νότα