in

GNTM: Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σταυροπόδι που έκανε η Εύη Ιωαννίδου και ζήλεψε η Σάρον Στόουν


Η Εύη Ιωαννίδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star Next Top Model Ελλάδας. Μεγάλωσε στη Βέροια όπου η οικογένεια της διαθέτει επιχείρηση καφέ και στα 18 της μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη.

Στο ριάλιτι μοντέλων gntm ξεκίνησε να κάνει παρέα με την Μικαέλα Φωτιάδη και την Μέγκι Ντρίο όμως τα κολλητιλίκια κράτησαν ουσιαστικά μόνο μέχρι να ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις από το σπίτι του Next Top Model!

Στο instagram μπορεί να μην έχει τους χιλιάδες followers που έχουν άλλες κοπέλες που αναδείχθηκαν μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι όμως έχει κάνει αρκετές δουλειές ως μοντέλο. Σαφώς λιγότερες από άλλες κοπέλες όμως πιο επιλεκτικές και πολύ πιο προσεγμένες σαν αποτέλεσμα.

Διαφήμιση

Η Εύη Ιωαννίδου δεν ποζάρει σε οποιονδήποτε για μία δημοσίευση στο instagram. Θέλει το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και ποιοτικό.

Οι περισσότερες δημοσιεύσεις στο συγκεκριμένο social media network αυτό ακριβώς αποδεικνύουν. Μία βόλτα σε αυτό αρκεί για να δεις και να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι!

Βέβαια υπάρχουν και  φωτογραφίες που θα σε κάνουν να σταματήσεις το scroll down όπως η πιο κάτω και συγκεκριμένα ένα επικό σταυροπόδι που θα ζήλευε ακόμα και η Σάρον Στόουν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κρεμμύδι και Σκόρδο: 10 απίστευτα Tips από τις φλούδες και δε θα τις πετάξεις ποτέ ξανά

Μαίρη Βιτινάρος: Στην Αθήνα η κουκλαρα μοντέλο και ξεκίνησε με σουβλάκια. Πάει για Κριτης στο GNTM;