in

The bachelor: Κάψωσε η Αθηνά. Με μίνι κ γόβες στα χιόνια. Αυτά έβλεπε ο Αλέξης Παππάς στο ριάλιτι

Θα πρέπει να έκαιγε στο φουλ το καλοριφέρ στο σπίτι της Αθηνάς, της παίκτριας που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο the bachelor με τον Αλέξη Παππά της φετινής περιόδου και βγήκε στη βεράντα να σβήσει με τις γόβες και το μίνι.

Η Αθηνά πέτυχε για τα καλά το σκοπό για τον οποίον μπήκε στο συγκεκριμένο ριάλιτι και δεν ήταν άλλος από την αναγνωρισιμότητα και τους followers.

Διαφήμιση


Μπορεί να μην είχε την τηλεθέαση και την επιτυχία που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σαν μπάτσελορ ο Αλέξης Παππάς όμως δεν τα πήγε και άσχημα δεδομένων των συνθηκών και του καστ του ριάλιτι αφού οι περισσότεροι συμφωνούν ότι στον Παναγιώτη Βασιλάκο οι γυναίκες ήταν πιο εντυπωσιακές!

Η Αθηνά ανήκει στις εντυπωσιακές οι γυναίκες και δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς αφού μπορείτε να το δείτε ιδίοις όμμασι!

Ο Αλέξης Παππάς είχε προσέξει την Αθήνα, έκανε ραντεβού μαζί της, έδωσε και τα φιλιά του και την κράτησε αρκετά στο παιχνίδι αλλά έτσι κι αλλιώς μόνο δύο μπορούσαν να έχουν θέση στον τελικό!

Θέση στον τελικό δεν βρήκε η Αθηνά, θέση στο ανδρικό κοινό έχει κερδίσει βέβαια με το σπαθί της και τα προσόντα της και ότι άλλο διαθέτει!

Δείτε τη φωτογραφία που αναστάτωσε νωρίτερα τους followers

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Βόλτες στο χιονισμένο Ψυχικό με την κόρη τους

GNTM: Σας πήξαν τα celebrity με τα χιόνια; Πάρτε Ίριδα Παπουτσή του ριάλιτι μοντέλων με μαγιό