Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Δεκ 12, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > GNTM: Μοντέλο του ριάλιτι κάνει έρανο να αλλάξει φύλο. Μας “τη λεει” και θέλει να φύγει από την Ελλάδα
Media

GNTM: Μοντέλο του ριάλιτι κάνει έρανο να αλλάξει φύλο. Μας “τη λεει” και θέλει να φύγει από την Ελλάδα

Νάσος Μπετούγιας
Last updated: 23 Ιουλίου, 2023 4:13 μμ
Νάσος Μπετούγιας
Published: 23 Ιουλίου, 2023
Share
SHARE


Τον γνωρίσαμε στο gntm όταν συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια ως Ανταμ μισός Πολωνός και μισός από την Aίγυπτο σε ηλικία 17 ετών! Ήταν ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισε αλλά δεν πέρασε στο bootcamp, καθώς όπως είπαν οι κριτές, είναι έτοιμο μοντέλο για εξωτερικό.

Ο Adam εξέφρασε διαδικτυακά την επιθυμία του να αλλάξει φύλο και ζητάει 11.000 ευρώ κάνοντας διαδικτυακό έρανο! Με αυτά τα λεφτά μάλιστα θέλει να φύγει από την Ελλάδα γιατί δεν τον χωράει ουσιαστικά, ενώ φυσικά είμαστε είμαστε ρατσιστές!

Γράφει αναλυτικά

Το όνομά μου είναι Τερψιχόρη και θέλω να μοιραστώ ένα βαθιά προσωπικό και μεταμορφωτικό ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσω — το ταξίδι να αγκαλιάσω τον αληθινό μου εαυτό ως κορίτσι.

Είμαι 21 και το επάγγελμά μου είναι μοντέλο ενώ συνδέω και τη δουλειά μου και με την τέχνη. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή το σχέδιό μου, να φύγω από τη χώρα μου γιατί δεν νιώθω πλέον ασφαλής να μείνω.

Ο ρατσισμός και η τρανσφοβία είναι δύο φαινόμενα που αυξάνονται ριζικά στην Ελλάδα, δυσκολεύοντας έτσι την έκφραση του αληθινού μου εαυτού. Καθώς η δυσφορία του φύλου μου έφτασε σε ένα σημείο που δεν είναι πλέον ανεκτή, νιώθω σαν να είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου.

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ήξερα ότι είμαι ένα κορίτσι παγιδευμένο σε λάθος σώμα. Αυτή η συνειδητοποίηση έγινε σαφής σε μένα μέσα από χρόνια ανακάλυψης του εαυτού μου. Σήμερα, στέκομαι μπροστά σας, νιώθοντας ευάλωτος αλλά και αισιόδοξος, καθώς ανοίγω το δρόμο για να ζήσω τη ζωή μου όπως πάντα ήθελα.

Γι’ αυτό, ζητώ τη βοήθειά σας, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να καλύψω τα έξοδα της μετάβασής μου ενώ προσπαθώ να ζήσω σε μια ξένη χώρα. Αυτός ο έρανος θα είναι η αφετηρία του ταξιδιού μου για να γίνω αυτό που πάντα ήθελα να είμαι, μια όμορφη νεράιδα.

Η απόφασή μου σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή στη ζωή μου, καθώς ασπάζομαι την πραγματική μου ταυτότητα με θάρρος και αποφασιστικότητα. Αυτό το ταξίδι δεν είναι χωρίς προκλήσεις, αλλά είναι μια απόδειξη της ανθρώπινης ανθεκτικότητας και της δύναμης της αυθεντικότητας. Μέσα από τις εμπειρίες μου, θα μάθω ότι ο δρόμος προς την αποδοχή του εαυτού και την ολοκλήρωση βρίσκεται στο να είναι κανείς πιστός στον εαυτό του, ανεξάρτητα από τις κοινωνικές προσδοκίες.

Ωστόσο, η μετάβαση δεν είναι μόνο μια συναισθηματική και ψυχική διαδικασία αλλά και μια οικονομική. Το κόστος που σχετίζεται με θεραπείες που επιβεβαιώνουν το φύλο, ορμονικές θεραπείες, συμβουλευτική και ιατρικές διαδικασίες μπορεί να είναι τεράστιο. Καθώς τολμώ να το κάνω πραγματικότητα, ζητώ την υποστήριξή σας και τη συμπόνια σας. Η γενναιόδωρη συνεισφορά σας θα είναι μεγάλη βοήθεια, αλλά θα δείξει επίσης ότι η αγάπη και η αποδοχή μπορούν να επικρατήσουν.

Εάν δεν μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά, ζητώ ευγενικά την ενθάρρυνση και τη βοήθειά σας για τη διάδοση της είδησης σχετικά με τη συγκέντρωση κεφαλαίων . Η κοινοποίησή του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα με φέρει πιο κοντά στον στόχο μου.

Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε την ιστορία μου. Η υποστήριξή σας και η ενθάρρυνσή σας είναι ανεκτίμητες, και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την καλοσύνη σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:GNTM
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΝάσος Μπετούγιας
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nassos@koolnews.gr
Weather
11°C
Athens
clear sky
12° _ 9°
86%
2 km/h
Πα
16 °C
Σα
16 °C
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Τρ
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Αυτο ειναι το πιτ μπουλ που σκότωσε τον Λίο στη Ζάκυνθο – Που βρίσκεται σήμερα και τι θα γίνει;

Kool Team
3 Min Read

ΟΠΕΚΕΠΕ – «Φραπές»: Επικαλέστηκε το δικαίωμα σιωπής στην Εξεταστική – Η ΝΔ στέλνει τα πρακτικά στον Εισαγγελέα

Kool Team
7 Min Read

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος έθαψε ζωντανό τον σκύλο του αφού τον τύλιξε με χαρτοταινία – Σώθηκε την τελευταία στιγμή

Kool Team
3 Min Read

Ναταλία Λιονάκη: Οι νέες φωτογραφίες της μοναχής Φεβρωνίας στο ορφανοτροφείο της Κένυας

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

Mediavideo

The Chase: Κατατρόπωσαν τη γυναίκα με τα μαύρα και τίναξαν την μπάνκα στον αέρα – Άφωνη η Μαρία Μπεκατώρου

1 Min Read
Media

Δανάη Μπάρκα στη μεσημεριανή ζώνη του Mega: Η τηλεθέαση της πρεμιέρα της

2 Min Read
Media

Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ τον στήριξα και αυτός τα βάζει μαζί μου»

2 Min Read
Media

Παναγιώτης Βασιλάκος: Έζησε ένα δράμα – Την μέρα που πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ, πέθανε και ο…

2 Min Read
σπυροπουλου κατι ξαναψηνεται
Medianews

Κάτι ξαναψήνεται: Τι θα κάνει στο ριάλιτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

3 Min Read
tiletheasi
Media

Asia Express και love Island: ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ; Τι τηλεθέαση σημείωσαν τα δύο ριάλιτι της τηλεόρασης εχθές;

1 Min Read
MedianewsΥγεία

Υγεία: Γιούλικα Σκαφιδά….."Το δικό μου δακτυλικό αποτύπωμα ονομάζεται και Σκλήρυνση κατά Πλάκας"

2 Min Read
Μαλένα Όλα τα άρθρα από το Koolnews
Media

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα και απλά είναι Δευτέρα. Το Twitter την αγνοεί. Διαβάστε tweets

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?