in

Καμίλα Καμπέγιο: Τα ΠΡΟΣΤΥΧΑ τα ασπρα τα εσώρουχά της ΔΙΕΛΥΣΑΝ το Instagram

15 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να γίνουν ζημιές

Η Καμίλα Καμπέγιο είναι παγκόσμιο ίνδαλμα. Γεννήθηκε στην Κούβα είναι μισή Κουβανή και μισή Μεξικάνα αλλά από την ηλικία των 6 ετών μεγάλωσε στο Μαϊάμι. Γέννημα θρέμμα του κόλπου του Μεξικό έχει πάρει και από τις τρεις χώρες τα καλύτερα στοιχεία!

Η Camila Cabello κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Bam Bam” και μάλλον δείχνει να πονάει για το χωρισμό της με τον Shawn Mendes αφού στο νέο της τραγούδι πετάει αρκετά υπονοούμενα και μάλλον περιγράφει το χωρισμό αυτό!

Διαφήμιση

Είπες ότι μισούσες τον ωκεανό αλλά τώρα κανείς σερφ ξεκινάει το τραγούδι ενώ λίγο πιο κάτω συνεχίζει με ένα…Είπα ότι θα σε αγαπούσα για μια ζωή, αλλά μόλις πούλησα το σπίτι μας

Το “Bam Bam” σηματοδοτεί τη πρώτη κυκλοφορία της Camila για το 2022, ενώ θεωρείται ένα από τα πολυαναμενόμενα singles της χρονιάς. Παράλληλα την ένωσε με έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στο κόσμο, τον 4 φορές βραβευμένο με GRAMMY® Ed Sheeran. Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία τους μετά το πετυχημένο χρυσό single “South of the Border” του 2019.

Αφού τραγούδησε το χωρισμό της και γύρισε ένα χιλιοπαιγμένο Story για βιντεοκλίπ, όπου το κορίτσι βγαίνει με τις φίλες, ρίχνει κρασί πάνω στο μπλουζάκι και στη συνέχεια κάνει πάρτυ στα πλυντήρια η Καμίλα Καμπέγιο επέστρεψε στα αγαπημένα της Social Media!

Στο instagram έχει πάνω από 60 εκατομμύρια ακόλουθους που αδημονούν για κάθε της εικόνα ή βίντεο και η Καμίλα Καμπέγιο δεν τους αφήνει ατάιστους!

Έβαλε το σιθρού συνολάκι της το κούνησε και έγινε ένας μικρός πανικός. Δείτε

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
κατερινα λιολιου

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτές είναι οι φωτογραφίες στο κρεβάτι που παίζει με το… γατάκι της

GNTM Βίκυ Καγιά: Αυτά έγιναν με την Ιριδα Παπουτσή. Ολη η αλήθεια για την κόντρα τους!