in

GNTM: Καριέρα; Ποια καριέρα; Από only fans και ΒIZITA τα μοντέλα του ριάλιτι πάμε καλά

Καριέρα στο μόντελινγκ μέσα από ριάλιτι τύπου Next Top Model Ελλάδας; last year που λένε και στο χωριό μου!

Μέχρι τώρα από το ριάλιτι μοντέλων της τηλεόρασης του STAR τα άτομα που έχουν γίνει περισσότερο γνωστά  έχουν ασχοληθεί με:

Ιωάννα Μπέλλα, δεν την πήραν άλλα αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και είναι η πρώτη Ελληνίδα που έφτασε πάνω από δύο εκατομμύρια followers στο instagram κάνοντας μία καριέρα influencer σε όλο τον κόσμο!

Διαφήμιση

Επίσης η Αναστασία Βοσκανίδου η οποία πέρασε και αυτή από το gntm, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει μπήκε στο ριάλιτι αγάπης στο the bachelor και ασχολείται με τη μουσική

Μία άλλη πήγε για μοντέλο αλλά γύρισε ταινίες εpωτικού περιεχομένου σε γνωστή εταιρεία παραγωγής! Επίσης είναι σε γνωστό γραφείο συνοδών και εσκορτάρει!

Μία άλλη που την έκοψαν γιατί βρήκαν στο διαδίκτυο αναφορές ότι έκανε…βίζιτες, συνεχίζει το επάγγελμα που έκανε. Μοντελο λεει πάντως!

Και πάνω που νομίζαμε ότι στο only fans έχει βρει στέγη και λιμάνι μόνο η Αλιονα Αμπραμοβα κερδίζοντας χρήματα έσκασε νέο προφίλ, πρώην παίκτριας και μάλιστα πολύ δυνατό!

Έχουμε πληροφορίες και τσεκάραμε! Βρήκαμε ακόμα μία κοπέλα η οποία αφού πέρασε από το Next Top Model Ελλάδας και δεν είδε προκοπή έχει κάνει λογαριασμός στο only fans και αρχίζει να συγκεντρώνει followers!

Υλικό σύντομα!

Και για να μην είμαστε άδικοι προφανώς και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το GNTM για αυτό, ούτε κανένα άλλο reality και καμιά παραγωγή!

Το τι πράττει ο κάθε πρώην παίκτης που συμμετέχει σε οποιοδήποτε ριάλιτι από τη στιγμή που τελειώνει η συμμετοχή του στο τηλεοπτικό προϊόν δεν έχει καμία ευθύνη σε τίποτα το ίδιο το προϊόν!

Δυστυχώς αρκετές κοπέλες το μόνο που θέλουν στη ζωή τους είναι να γίνουν αναγνωρίσιμες και διάσημες!

Για την εφήμερη αναγνωρισιμότητα είναι διαθέσιμες να μπουν σε οποιοδήποτε τύπου ριάλιτι της τηλεόρασης αλλά μετά, όσα φτάνει η κούτρα τους και συνήθως δε φτάνει και πολλά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Τζούλια Νόβα της λάσπης: Με KAYTO μαγιό, πασαλειβεται, σε κοιτά πονηρά, σου βγάζει τη γλώσσα και…

Viral βίντεο: Ο Λάκης Γαβαλάς μαθαίνει το σκυλί του να κάνει πασαρέλα και βγάζει λεφτά