in ,

GNTM: Η Παρασκευή Κερασιώτη το αποφάσισε. Φεύγει για διεθνή καριέρα και αναζητά καθηγητή αγγλικών στην Πάτρα

παρασκευη κερασιωτη Gntm

Η Παρασκευή Κερασιώτη με την τσιγγάνικη ομορφιά που γνωρίσαμε μέσα από το gntm το αποφάσισε να φύγει έξω και να κυνηγήσει το όνειρο της στο μόντελινγκ.

Αν ρωτήσεις τους περισσότερους κρυτές μακιγιέζ κομμωτές φωτογράφους κλπ fashion expers που πέρασαν από το gntm για το μοντέλο που πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα θα σου δώσουν τρία ονόματα.

Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Παρασκευή!

Διαφήμιση

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τόσο τον Ηρακλή όσο και την Παρασκευή τους επιλέξαν να ξαναμπούν μέσα στο παιχνίδι οι υπεύθυνοι του πρακτορείου μόδας από το Λονδίνο που προσέφεραν και το μεγάλο συμβόλαιο στο νικητή ως έπαθλο.

Η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκε στη Μύκονο όπου και εργάζεται σεζόν για να κερδίσει τα χρήματα που θα την βοηθήσουν να ανοίξει τα φτερά της.

Σε πρώτη φάση μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στο instagram αναζητεί καθηγητή η καθηγήτρια αγγλικών για την περιοχή της Πάτρας. Θέλει να μάθει αγγλικά για να μπορέσει να συνεννοηθεί και να πετάξει έξω.

Αν κάποιος καθηγητής ενδιαφέρεται να αναλάβει την Παρασκευή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της μέσα από τα social media της

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Σμαράγδα Καρύδη: Στήθηκε για φωτογραφία και έσκασε ο photo bomber σκύλος της

Καύσωνας: Δεν θα πάρουμε ανάσα. Πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία το βράδυ