in

GNTM: Η Μαίρη Βιτινάρος πήγε στο Γιώργο Λιάγκα με τακούνια και έσβησε τα φώτα. Δες τη δίπλα του

Η Μαίρη Βυτινάρος που γνωρίσαμε μέσα από το gntm πήγε σήμερα το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή το πρωινό!

Με ύψος 1,85μέτρα, εμφανίστηκε με ψηλά τακούνια στο στούντιο δίπλα του και “κατέβασε το γενικό διακόπτη” σβήνοντας κυριολεκτικά τα φώτα! Είναι από τις λίγες φορές που δεν με συμφέρει να είμαι όρθιος σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και έβαλε τη Μαίρη Βυτινάρος με συνοπτικές διαδικασίες να καθίσει απέναντι του!

Η καλλονή εξομολογήθηκε ότι μετά από επτά χρόνια που έχει ζήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα και την Αθήνα! Βρίσκει τη ζωή εδώ καταπληκτική και τους άντρες ακόμα ωραιότερους!

Διαφήμιση

Όσο για το Πάσχα όσοι είσαι στη Μεγαλόπολη ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τη Μαίρη Βυτινάρος.
Έχει συγγενείς εκεί και αφού φέτος είναι η πρώτη φορά που θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα θέλει να το απολαύσει παραδοσιακά και οικογενειακά.

Ο πατέρας της Μαίρης Βυτινάρος είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, αφού έχει γεννηθεί στην Αυστραλία από Έλληνες γονείς και η μητέρα της Ιταλίδα δεύτερης γενιάς!

Δες το βίντεο με τη Μαίρη Βιτινάρος να κατεβάζει τους δικόπτες




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Πάσχα στο σπίτι: Αποφυλακίστηκε ο παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη με 235 γραμμάρια ναρκωτικά

Για Πάσχα στη Κέρκυρα: Χαμογελάει ξανά η Άντζελα Γκερέκου δύο χρόνια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου