in

Rosie Huntington–Whiteley: Με δυο κομψές καμπαρντίνες κοσμεί τους δρόμους του Λονδίνου

Η Rosie Huntington – Whiteley γέννησε πριν λίγο καιρό αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να δείχνει πραγματικά υπέροχη. Μιας και η Άνοιξη έχει μπει και οι κρύες μέρες λιγοστεύουν, είναι καιρός να απολαύσετε τις καπαρντίνες σας ή να αγοράσετε τα τελευταία κομμάτια που είναι σε έκπτωση.

Πριν λίγες μέρες, η Rosie δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με μια κομψή δερμάτινη καπαρντίνα. Η δερμάτινη καπαρντίνα είναι μια επιλογή που αυτή τη σεζόν θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή, καθώς μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδό σας. Είναι ένα κομμάτι που κάνει την διαφορά και έχει διαχρονική στιλιστική αξία.

Διαφήμιση

Η Huntington συνδύασε μία μακριά, δερμάτινη καμπαρντίνα σε καμηλό χρώμα, με over the knee λευκές, ψηλοτάκουνες μπότες και ένα λευκό τσαντάκι.

Μια άλλη εμφάνιση που λατρέψαμε είναι η εμφάνισή της με γκρι καπαρντίνα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο συνδύασε μια γκρι καπαρντίνα μαζί με μαύρο παντελόνι, oxford παπούτσια και μπεζ σκούφο και tote bag.

Η καμπαρντίνα είναι το κομμάτι κλειδί της φθινοπωρινής αλλά και της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με όλα τα φορέματα, μίντι και μίνι φούστες, μπαλαρίνες ή slingback shoes.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Το outfit σε μεταλλικό, ασημί χρώμα που αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες

Κατερίνα Λιόλιου: Με δερμάτινο τοπ, σου ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη