in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με ΣATANIKO γέλιο αρχίζει το θάψιμο, Δεν φεύγω τόσο εύκολα, Τώρα θα δείτε

Έξαλλη και με το δίκιο της είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού με αφορμή όλο αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί, με δημοσίευμα γνώστης ηλεκτρονικής εφημερίδας, που την ήθελε να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, τώρα κατάφερε να ηρεμήσει και να δει τα πράγματα φυσιολογικά!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα έγραψε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκοψε το λαιμό της βρέθηκε σε λίμνη αίματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ναι αυτό που απασχόλησε την Πρωτοχρονιά την Ελλάδα για την υπόθεση με τη Γεωργία Μπίκα!

Διαφήμιση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φυσικά και βγήκε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου και δήλωσε ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όσα γράφουν.

Λίγο αργότερα την ώρα που έτρωγε πρωινό έκανε Story λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή σας μιλάω από τον Άγιο Πέτρο, ενώ λίγο αργότερα επικοινώνησε με την εφημερίδα αυτή όπου της μίλησαν απαξιωτικά και μάλιστα της ανέφεραν ότι όλα αυτά που τους έγραφε είναι για μήνυση!

Ε ποιος είδε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και δεν φοβήθηκε. Το γνωστό μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αφού θέλετε πόλεμο θα τον έχετε. Η γνωστή influencer έκανε νέο Story και εντελώς χιουμοριστικά είπε ότι δεν πέθανε αλλά αντίθετα έχει να θάψει πολύ κόσμο και τώρα ξεκινάει

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Οι εξωτσαντιρικιές σχέσεις …! Τρελό γέλιο