in

Gntm: Για αυτό γύρισαν την μπιφτέκα στο ριάλιτι και γέμισαν υαλουρονικά η Βίκυ Καγιά και το παρεάκι της

Τα τελευταία δύο χρόνια είχαν διώξει πάρα πολλές όμορφες γυναίκες από το gntm εξαιτίας αισθητικών και πλαστικών επεμβάσεων!

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Σία Βοσκανίδου που είδαμε λίγο αργότερα να συμμετάσχει στο the bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχε κοπεί και είχε φύγει με κλάματα από τις οντισιόν του gntm!

Άλλη μία κοπέλα που ταπείνωσαν για χάρη της τηλεθέασης η Βίκυ Καγιά και η παρέα της ως μέλη της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων ήταν η μετέπειτα Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα που στο instagram έχει περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους!

Διαφήμιση

Και φυσικά για να γελάσουμε κανείς δεν ξεχνά η Αλιόνα Αμπράμοβα η οποία είχε κάνει μόνο χείλη και τσίτος.

Φυσικά πέρασαν μερικές κοπέλες οι οποίες κόπηκαν γιατί είχαν βάλει υαλουρονικό στα χείλη ή τα ζυγωματικά ή είχαν κάνει προσωπικές επεμβάσεις!

Φέτος όμως η μπιφτέκα γύρισε! Πήραν μία πλαστική με χείλη, φρύδια, στήθος ζυγωματικά και ποιος ξέρει πού αλλού στην κριτική επιτροπή και η εξήγηση που έδωσαν είναι ότι πλέον το πλαστικό θεωρείται ως diversity, υπάρχει γύρω μας οπότε πρέπει να το αποδεχτούμε!

Έτσι για να μην απορείς για το τι σανό τρως τόσο καιρό. Δεν είναι μόδα είναι ριάλιτι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Heidi Klum: Πήγε σε επίδειξη μόδας για την κόρη της και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία μάνα και κόρη μαζί

Ελεονώρα Μελέτη: Με Μπραζίλιαν μαγιό κρέμεται ανάποδα και σου το δείχνει. Viral Φωτογραφία