in

GNTM: Εύη Ιωαννίδου σκαφάτη φωτογραφία με λευκό μπλουζάκι χωρίς σouτιέν κρατάει τα μαλλιά της. Σε κοιτά στα μάτια. Εσύ;


Από τις πιο όμορφες παρουσίες που πέρασαν από τα ριάλιτι της τηλεόρασης και συγκεκριμένα το Next Top Model Ελλάδας είναι η Εύη Ιωαννίδου, η οποία ουδέποτε πpoκάλεσε με τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι!

Η ομορφιά της αποτέλεσε εισιτήριο για να εισέλθει μετά την αποχώρηση της από το Next Top Model Ελλάδας στο χώρο του μόντελινγκ και να κάνει αρκετές δουλειές!

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί followers απευθύνθηκαν στο γνωστό μοντέλο και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους αναφορικά με το αν η Εύη Ιωαννίδου πάσχει από νευρική ανορεξία ή απλά έχει αδυνατίσει!

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι ανέκαθεν η Εύη Ιωαννίδου ήταν αδύνατη και παρατηρώντας τις φωτογραφίες της εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αυξομείωση του βάρους!

Σε αυτό που υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι στο πώς η Εύη Ιωαννίδου αντιμετωπίζει το φακό και το πόσο πιο όμορφα ποζάρει, σε σχέση με τα χρόνια πριν, όταν και ξεκίνησε στο gntm!

Η αυτοπεποίθησή που βγάζει στις φωτογραφίες είναι μεγαλύτερη, ενώ το βλέμμα που σε κοιτάζει κυριολεκτικά σε διαπερνά!

Έτσι βλέποντας τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου βρίσκεται πάνω σε κότερο και κάνει διακοπές, αν και φοράει ένα λευκό μπουστάκι χωρίς σouτιέν από μέσα με το βλέμμα της σε καθηλώνει και μόνο όταν σου επιτρέψει η ίδια θα στρέψεις το βλέμμα σου πιο χαμηλά




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο Γιατρός, ο κεκές και η μπανάνα …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Το ωτοστόπ και το φάντασμα …! Τρελό γέλιο