in

GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ω ρε μάνα μου! Τι Video ήταν αυτό! Το ελαφάκι του ριάλιτι μας αποτελείωσε

Την Άννα Μαρία Ηλιάδου γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου. Εκτός του ότι κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, το μοντέλο έχει καταφέρει να μπει και στις καρδιές των απανταχού Ελλήνων ανδρών.

Το “ελαφάκι” του κυρίου Άγγελου Mπράτη έχει αποδείξει πως είναι γεννημένη για να γίνει supermodel, ενώ μετά το τέλος του reality έχει ακολουθήσει μία λαμπρή καριέρα.
Τσαχπίνα, ψηλή, αιθέρια είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως στα μάτια της κριτικής επιτροπής, αλλά και φυσικά των τηλεθεατών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram παρακολουθούμε την πορεία της και δεν χάνουμε ευκαιρία να θαυμάζουμε τις αναρτήσεις που κάνει ανά διαστήματα.

Γενικά της αρέσει να μοιράζεται κάποιες από τις δουλειές της μέσα από τα social media και εμείς αντίστοιχα μας αρέσει να τις βλέπουμε.

Βέβαια δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το γεγονός πως η Άννα-Μαρία μοιράστηκε το έπαθλο και τον τίτλο μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, κάτι που είχε προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο, καθώς οι δύο κοπέλες δεν ανέχονταν η μία την άλλη.

Όπως και να ‘χει η Άννα-Μαρία είναι εντυπωσιακή και φυσικά μπορεί να γίνει εξαιρετικά αισθnσιακή!

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης χάνει την τηλεθέαση και ξεκινά και το Mega. Γκανιάν 3ος και βλέπουμε για παρακάτω

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Ο αδερφός του δράστη μιλάει ζωντανά. Χρειάζεται βοήθεια