in

Γκάζι: 60 μέρες λουκέτο σε γνωστο club. Για τρίτη φορά δεν ελέγχανε κανένα πιστοποιητικό

Λουκέτο επιβλήθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, καθώς εντοπίστηκαν πελάτες μέσα σε αυτό, οι οποίοι δεν είχαν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης διοργάνωναν πάρτι με ημίγυμνες καλλίγραμμες χορεύτριες με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός, όπως διαπιστώθηκε και από τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβαζαν οι ιδιοκτήτες του στη σελίδα τους στο Facebook που λειτουργούσαν ως κράχτης για να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο.

Το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί υπέπεσε σε τρίτη παράβαση μέσα σε λίγες ημέρες και του αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας του από τα ξημερώματα (του Σαββάτου) και για 60 ημέρες, στο πλαίσιο των αυστηρών ελέγχων που διενεργούνται για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος με κορονοϊό

dorothea merkouri

Δωροθέα Μερκούρη: Γιατί είπε όχι στη φάρμα και σε άλλα ριάλιτι