in

Κώστας Νικούλι: Συγκατοικεί με την ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου και δηλώνει ερωτευμένος

«Ο έρωτας μου δίνει δύναμη» εξομολογείται ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός»

Στη «Κυψέλη» φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 7/2 ο Κώστας Νικούλι, o oποίος πρωταγωνίστησε στον «Σασμό» ως «Πετρής» και ο τηλεοπτικός του θάνατος συγκλόνισε τους τηλεθεατές.

Ο 27χρονος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την όμορφη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου, η οποία είναι κι εκείνη ηθοποιός και λίγο μεγαλύτερή του ηλικιακά, 35 ετών, αποκαλύπτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που συγκατοικεί.

Διαφήμιση
Η ανερχόμενη ηθοποιός Κατερίνα Μαούτσου

«Ο έρωτας μου δίνει δύναμη. Μία μέρα στη ζωή μου χωρίς έρωτα θα ήταν ξενέρωτη, αλλά τώρα έχει μία άλλη υφή, γιατί θέλω να είμαι σπίτι γιατί είναι ζεστά και όμορφα. Για εμένα είναι ότι θέλω να βρίσκομαι σπίτι και είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ. Έχουμε μοιράσει άτυπα τις δουλειές του σπιτιού και ότι προθυμοποιείται ο καθένας το κάνει» εξομολογήθηκε ο Κώστας Νικούλι για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του και τη συγκατοίκησή του με την Κατερίνα Μαούτσου.

Κατερίνα Μαούτσου – Κώστας Νικούλι

Έπειτα, για την παιδική του ηλικία και τον ρατσισμό, υπογράμμισε: «Τα παιδικά μου χρόνια στην Αλβανία ήταν τέλεια. Στο σχολείο νευρίαζα συχνά και δεν ήμουν από τους καλύτερους μαθητές. Πιστεύω ότι ο ρατσισμός προέρχεται από τον φόβο και θεωρώ πως όλοι έχουμε περάσει κάποια στιγμή από αυτό. Υπάρχει παντού και εγώ θα έλεγα ότι από τη μία είναι ένας τρόπος προσέγγισης, δηλαδή να μπούμε σε κάποιο ίδιο κανάλι με τον άλλον, αλλά πολλές φορές αυτό μας κάνει και να αντιδράμε χωρίς να το περιμένουμε. Το άσχημο είναι όταν τα παιδιά εισπράττουν κάτι από τους γονείς που έχουν ακούσει, αλλά δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει και μόνο επειδή αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, το λένε χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Έφυγαν οι τρέσες. Η τσίχλα στα μαλλιά και η απουσία συντρόφου να τη βγάλει

Jennifer Aniston: Με καυτό μωβ μπικίνι στην Χαβάη