in

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τον πολιτικό γάμο – Αναχωρούν για το Asia Express

Πιο ευτυχισμένο από ποτέ δείχνει το ζευγάρι!

Μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, σε κλειστό κύκλο, Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια ετοιμάζονται για το Asia Express, το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του STAR, το οποίο ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας, με τους παίκτες και παρουσιαστές να διασχίζουν την Ασία!

Στη φωτογράφιση για το Asia Express βρέθηκε η κάμερα του «Ηappy Day» και εκεί συνάντησε, μεταξύ άλλων, το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο μίλησε για την απόφασή του να ενώσει τις ζωές του πριν το περιπετειώδες παιχνίδι και το… ταξίδι του μέλιτος!

«Ήταν ωραία, κάναμε ακριβώς αυτό που θέλαμε. Τόσο όσο! Δε ξέρουμε αν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο στο μέλλον» σημείωσε η Κρίστη Καθάργια, με τον γοητευτικό παρουσιαστή και tattoo artist να δηλώνει: «Κάναμε πολιτικό γάμο, βάλαμε μία υπογραφή. Δεν είχε ούτε θρησκευτικά, ούτε τίποτα. Μαζευτήκαμε οικογένειες, επισημοποιήσαμε τη σχέση μας μετά από 3 χρόνια σχεδόν και αυτά. Δικοί μας φίλοι, πολύ οικογενειακά, απλά και ήσυχα».

Διαφήμιση

Για το Asia Express, για τις ανάγκες του οποίου οι δυο τους θα μείνουν για 40 μέρες στην Ασία, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε με χιούμορ: «Οι οικογένειές μας λένε ότι είμαι ο πιο έξυπνος γαμπρός που υπάρχει, γιατί πάω να κάνω μήνα του μέλιτος και αντί να δώσω λεφτά, μου δίνουν»

Εν συνεχεία, τόνισε: «Πάμε να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε. Το δικό μας κομμάτι δεν είναι αγωνιστικό. Θα μας δει ο κόσμος στην τηλεόραση -ευτυχώς, δυστυχώς-, δεν ξέρω αν το θέλει. Εμείς πάμε να περάσουμε μία ωραία περιπέτεια. Τώρα θεωρώ ότι δεν υπάρχει αυτό το είσαι καλός ή δεν είσαι, γιατί όταν κάνεις οτοστόπ και πρέπει να μιλάς με τους ντόπιους, επειδή το έχω ζήσει, είναι και λίγο θέμα τύχης».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ολίβια Κούλπο: Με μαγιό, στην παραλία, στα χιόνια, με εσώρουχα, με ρούχα και με χωρίς θα την κάνεις follow γκαραντί. Δες φωτογραφίες

Ποιο ριάλιτι; Φτιάξε καφέ να στα πω. Η Σερλίν Τσόπρα σταυροπόδι με τo φλιτζάνι στα επίμαχα. Φωτογραφία