in ,

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι: Ποιος Λιάγκας και ποιος Ηλιόπουλος; Νέος έρωτας στη ζωή της

Ερωτευμένη ξανά η Φαίη Σκορδά. Ένας μηχανικός και επιχειρηματίας της έκλεψε το μυαλό για αρχή.

Ερωτευμένη ξανά φέρεται να είναι η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά. Η οικοδέσποινα του πρωινού μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα και το χωρισμό της από τον Νίκο Ηλιόπουλο είναι αν μη τι άλλο τσιμπημένη με Έλληνα επιχειρηματία μηχανικό στο επάγγελμα.

Διαφήμιση

Την έλκουν τελικά οι μηχανικοί τη Φαίη Σκορδά γιατί και ο Γιώργος Λιάγκας μην ξεχνάτε ότι έχει τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Σύμφωνα με το περιβάλλον του φλερτ της Σκόρδα και τις αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύουμε στο koolnews το ζευγάρι έχει γνωριστεί από κοινή παρέα στην οποία βρέθηκαν τουλάχιστον δύο με τρεις φορές. Η μεταξύ τους συνομιλία έχει ξεκινήσει μέσα από διαδικτυακή εφαρμογή μηνυμάτων και social media.

Η Φαίη Σκορδά δείχνει ενθουσιασμένη και αυτό εκπέμπεται ενώ μιλούν πλέον και στο τηλέφωνο κυρίως τις βραδινές και τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Έχουν βέβαια αφήσει τα ραντεβού για λίγες ημέρες αργότερα όταν θα μπορέσουν να βρεθούν και οι δύο στην Αθήνα αφού και αυτός είναι πατέρας και χωρισμένος. Η ηλικία του είναι 45 ετών.

Στο koolnews έχουμε και αρχικά έχουμε και ΑΦΜ αλλά για να μην προδώσουμε την πηγή μας που ανήκει στο περιβάλλον του γαμπρού μένουμε σε αυτά αφού είναι πρόσωπο γνωστό στο χώρο του

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
αδωνις γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης: Για αυτό κόλλησε κορωνοϊό; Πότε έκανε το εμβόλιο;

Εύβοια: Γνωστή πορνοσταρ αναστάτωσε τη Χαλκίδα. Ουρά για σέλφι στις Αλυκές