in

Σίσσυ Χρηστίδου: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η αγαπημένη μας Σίσσυ Χρηστίδου, αφού την Παρασκευή 4/2 η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά δυστυχώς νικήθηκε από τη βαριά ασθένεια.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια το πρωί του Σάββατου 5/2, κάνοντας μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε οκτώ φωτογραφίες. Σε κάποιες, βλέπουμε εκείνη μικρή να ποζάρει μαζί με την όμορφη μανούλα της. Σε ένα στιγμιότυπο εμφανίζεται η μαμά της νέα να χαμογελά και να κρατά ένα αναμμένο τσιγάρο, ενώ το τελευταίο στιγμιότυπο είναι πρόσφατο, πιθανότατα λίγο πριν νοσηλευτεί η μητέρα της.

Διαφήμιση

«Αντίο, μαμά. Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε.
Να γιορτάσω το πέρασμά σου από τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια.
Χαρά και αισιοδοξία, που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.

Αντίο, μαμά μου. Στάσου μόνο λίγο. Κοίτα πίσω σου.  Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά..
Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση. Και όταν ξανασυναντηθούμε, κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς, μέσα να τρέξω να χωθώ.  Σ’ αγαπώ. ~ 04-02-2022» σημείωσε στη λεζάντα του post η παρουσιάστρια του MEGA, εκφράζοντας τη λύπη της και την ελπίδα της ότι στο μέλλον θα ανταμώσει με την πολυαγαπημένη της μαμά.

Προφανώς, η Σίσσυ Χρηστίδου απουσιάζει σήμερα από το «Χαμογέλα και Πάλι!», το οποίο προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

H μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου νέα
Η Σίσσυ Χρηστίδου και η μητέρα της

Καλή δύναμη, Σίσσυ Χρηστίδου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Μπέλλα: Την έκοψε η Βίκυ Καγιά στο GNTM και τώρα έχει. 1.000.000 followers στο Instagram. Παγκόσμια καριέρα. Φωτογραφίες

Γιώργος Τσαλίκης: Τα είδε όλα ο άνθρωπος. Αυτό έκανε νεαρή θαυμάστρια και τον ΤΡΕΛΑΝΕ