in

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η αποστομωτική του απάντηση όταν ρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης των «Άγριων Μελισσών»

«Εγώ δεν ζω από τα νούμερα τηλεθέασης» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο 33χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον «Μελέτη» στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ έδωσε τη δική του ξεκάθαρη απάντηση όταν ρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες», όπου έχει έναν από τους βασικούς ρόλους, υποδυόμενος τον σκληρό «Μελέτη».

«Σχέδια υπάρχουν, προτάσεις φαντάζομαι θα υπάρξουν, ακόμα δεν τελείωσαν οι Άγριες Μέλισσες, δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Βλέπουμε μία άνθηση της μυθοπλασίας, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να έχουμε. Το καλό είναι να υπάρχουν δουλειές, τώρα αν θα είμαστε μέσα εμείς δεν αλλάζει κάτι» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Διαφήμιση

Για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Με τα νούμερα πρέπει να ασχολούνται οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τα νούμερα. Εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για κανένα τέτοιο πράγμα. Εγώ είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που συμμετέχω σε μία σειρά, η οποία έφερε το θέατρο στην τηλεόραση και θα συνεχίσει να το φέρνει στην τηλεόραση. Αυτή είναι η επιτυχία. Τα νούμερα είναι για εκείνους που ασχολούνται και ζουν από αυτό. Εγώ δεν ζω από αυτό». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?v=OZkTZ2XFKZE

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για #MeToo: «Γνωρίζω άνθρωπο που κατηγορείται άδικα»

Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά και Σόφη Πασχάλη: Το μπλε είναι το χρώμα της ημέρας