in ,

Νικολάι της Δανίας: Από πρίγκιπας σε top model

O πρίγκιπας έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες όπως ο Dior και ο Burberry και φωτογραφήσεις της Vogue.

Ο πρίγκιπας, που είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Δανίας, εργάζεται με αρκετή επιτυχία τα τελευταία χρόνια ως μοντέλο. Ο Νικολάι Γουλιέλμος Αλέξανδρος Φρειδερίκος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1999 στην πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη και φέρει επίσης τον τίτλο του Κόμη του Monpezat. Η γιαγιά του είναι η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας, και ο πατέρας του, πρίγκιπας Ιωακείμ, είναι ο μικρότερος γιος της. Είναι ο καρπός του πρώτου γάμου του πρίγκιπα Ιωακείμ με την Αλεξάνδρα, Δούκισσα του Frederiksborg.

Ο πρίγκιπας Νικολάι πήγε σχολείο στη σχολή Krebs στην Κοπεγχάγη και αφού τελείωσε το σχολείο, γράφτηκε στη Στρατιωτική Ακαδημία του Βασιλικού Στρατού της Δανίας, με σκοπό να συμμετάσχει σε στρατιωτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών. Εκείνη την εποχή, ο στόχος ήταν να ακολουθήσει μια καριέρα στον στρατό.

Διαφήμιση

Μετά από δύο μήνες εκπαίδευσης όμως ο πρίγκιπας Νικολάι κατάλαβε ότι η στρατιωτική ζωή δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν και έτσι το 2019 ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Copenhagen Business School. Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε το μόντελινγκ στον ελεύθερο χρόνο του. Η ψιλόλιγνη σιλουέτα και τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν το εισιτήριο να  υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Scoop Models. Τον Φεβρουάριο του 2018 έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα για τον οίκο Burberry, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Έχοντας κάνει πολλά ακόμα project, o πρίγκιπας έχει κάνει σαφές πως το μόντελινγκ είναι για εκείνον μια προσωρινή απασχόληση και όχι μια καριέρα.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εντυπωσιακή με total λεοπάρ σύνολο

Kylie Jenner: Ένα παραμυθένιο baby shower