in

Gigi Hadid: Ποιο ρούχο επέλεξε για να κυριαρχήσει στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Τα πιο σκούρα πρωινά της Άνοιξης μπορεί πραγματικά να σας δυσκολέψουν να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας, ενώ τα τελευταία χρόνια το ντύσιμο έχει γίνει εξίσου θέμα άνεσης με το να φοράς τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Την προσοχή μας λοιπόν στρέφουμε στις ολόσωμες φόρμες. Αυτό το κομμάτι σας χαρίζει ένα καθολικά κολακευτικό στυλ και θα πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα σας, για τις επόμενες εποχές.

Διαφήμιση

Η Gigi Hadid λοιπόν εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με αυτό το κομμάτι κλειδί της Άνοιξης: Mία χακί φαρδιά ολόσωμη φόρμα της Isabel Marant. Το μοντέλο συνδύασε αυτή τη φόρμα με μια χακί μπλούζα, λευκά sneakers, μια πορτοκαλί τσάντα και γυαλιά ηλίου.

Η ολόσωμη φόρμα με ζώνη είναι κολακευτική για όλους τους τύπους σώματος, όπως είναι και το χακί. Συνδυάστε τα δύο μαζί και αποκτήστε αυτό το ονειρικό σύνολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη φορέσετε, να βάλετε ζώνη και είστε έτοιμες για την μέρα σας. Αυτές μάλιστα που έρχονται με μια ζώνη ήδη συνδεδεμένη είναι ιδανικές για να εξοικονομήσετε χρόνο το πρωί.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Χρανιώτης: Ο δίχρονος γιος του καβάλησε μηχανή – Τι λέει ο ηθοποιός για το αίσθημα του φόβου;

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Kομψή και σέξι, με over the knee μπότες