in

Ζάιρα Νάρα: Το τουpλώvει στο τζάκι, φιλάει τον αρκούδο, βάζει φωτιές και σβήνει τη Γουάντα Νάρα – Φωτογραφία


Την Αργεντίνα καλλονή Γουάντα Νάρα την έχετε δει πολλές φορές μέσα από το koolnews , αφού πρώτοι εμείς τη συστήσαμε στο Ελληνικό κοινό και πλέον αρχίζετε να βλέπετε περισσότερο την αδερφή της Ζάιρα Νάρα η οποία είναι η ποιο νάρα και από τις Νάρα!

Αν και οι δύο αδερφές είναι αγαπημένες και σε αρκετές επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεργάζονται αρμονικά, προωθώντας η μία την άλλη, υπάρχει μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στους διαδικτυακούς followers που έχει η Γουάντα και η Ζάιρα!

Η Zaira ποτέ δεν ήταν τόσο πpoκλητική στις φωτογραφίες όσο έχει υπάρξει η Γουάντα ενώ και στα προσωπικά της είναι πολύ πιο καλά!

Διαφήμιση

Από το 2015 με το σύντροφό της που είναι ακόμα μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την ίδια ώρα που η Γουάντα έχει πέντε παιδιά και δύο διαζύγια!

Η Ζάιρα νάρα είναι 34ων ετών, μοντέλο στην Αργεντινή και επιχειρηματίας και το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίες της στο instagram είναι η μία πιο αισθησιακή από την άλλη!

Είναι σέξι και το δείχνει χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει χυδαία ή προκλητική. Το αποτέλεσμα φαίνεται στους followers οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά!

Δείτε την μπροστά στο τζάκι σε μία φωτογραφία με τον αρκούδο της που έβαλε φωτιά στο instagram.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κολωνός υπόθεση με 12χρονη: Αισχρός και ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ ο Μίχος -Την έπεφτε ακόμα και σε…

Κολωνός: Όλη η χώρα ένα μπoυpδέλο – Τι περιείχε το στικάκι που έδωσε η πρόεδρος των εκδιδόμενων για τη 12χρονη