in

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος»

Για το άσχημο τέλος του συνάδελφού της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2008, μιλά η ηθοποιός

Το απόγευμα της Παρασκευής 28/1, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για τα προσωπικά της, τις μεθόδους τις οποίες ακολούθησε για να βελτιώσει τη ψυχολογία της και τη διάθεσή της, καθώς και στην άγρια δολοφονία του συνάδελφού της, Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Έχω κάνει ΝLP, έχω κάνει γιόγκα. Η γιόγκα σε φέρνει σε πολύ καλή επαφή με το κέντρο σου. Όσο για το ΝLP, Οι λέξεις έχουν ενέργεια. Οπότε οφείλουμε να είμαστε προσεχτικοί όταν μιλάμε, διότι μας ακούει το σύμπαν και μας στέλνει αυτά που λέμε. Ενώ η ελληνική γλώσσα έχει άπειρες λέξεις, λέμε: “Η παράσταση αυτή ήταν τρομερή, φοβερή”. Ακούει το σύμπαν τρόμο, φόβο, σου λέει “αα, τρόμο, φόβο θέλει, ας του στείλουμε”. Θέλω να πω ότι, καθετί που λέμε, έχει ενέργεια» εξήγησε.

Διαφήμιση

«Εμένα αυτό που μου βρήκε το NLP είναι ότι είμαι ανισόρροπη ψυχικά. Έβλεπα ότι μπορούσα να έλξω καταστάσεις που δεν είχαν ισορροπία. Έβλεπα ότι μπάταραν τα πράγματα, ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι έπεφτα στα ίδια λάθη. Το άλλαξα» τόνισε για το πώς την έχει βοηθήσει το ΝLP.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχτηκε ότι έχει άριστες σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της. «Οι εμπειρίες μου από τους δικούς μου γάμους είναι μία χαρά. Ήμουν με δύο εξαιρετικούς ανθρώπους, απλώς δεν ήταν το σωστό timing. Έχω κρατήσει εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο. Αν υπάρχει πολιτισμός και αγάπη, υπάρχει πάντα ένα απόθεμα αγάπης» υποστήριξε.

Ακόμη, για τον τον νυν σύζυγό της, Βαγγέλη Μητρογιάννη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχολίασε: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Πανιώνιο, γιατί έχει μεγαλώσει στη Νέα Σμύρνη».

Τέλος, σχετικά με το θάνατο του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου το 2008 και πώς αντέδρασε όταν πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, εξομολογήθηκε: «Κάναμε παρέα με τον Νίκο, βγαίναμε. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Θυμάμαι ότι έκανα γύρισμα για ένα σίριαλ του MΕGA και κάποιος μπαίνει μέσα στο πλατό και λέει: “Σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο!”. Παθαίνω σοκ και αρχίζω να κλαίω. Δεν μπόρεσα να συνεχίσω το γύρισμα, σηκώθηκα κι έφυγα, δεν μπορούσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ:

https://www.youtube.com/watch?v=tvg_TprbmHg

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πέτρος Ξεκούκης: «Εκτιμώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του»

Μίνα Αρναούτη: Περιμένει την αποζημίωση για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη