in

Ζιζέλ Μπούντχεν: Όταν άπλωσε τα πόδια της. Η φωτογραφία που ταρακούνησε το instagram

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι από τις γυναίκες που θες δεν θες θα σε κάνουν να αισθανθείς μειονεκτικά μπροστά της. Και με τα λεφτά της, αλλά κυρίως με την κορμοστασιά της.

Κι αν μπορείς να πεις ότι το πάνω μέρος του κορμού το βρίσκεις κι αλλού, αυτά τα πόδια αναμφίβολα δεν θα τα βρεις εύκολα.

Διαφήμιση

Μπορεί να έχει ουσιαστικά αποσυρθεί αλλά υπάρχουν φωτογραφίες διδάσκονται ακόμα σε σχολές μόδαςκαι ριάλιτι μοντέλων όπως το gntm

Κάποιες από αυτές ανήκουν στη φωτογράφηση που είχε κάνει για χάρη του Μάριο Τεστίνο η Ζιζέλ όταν και μας δημιούργησε μεγάλη κόμπλα με τα πόδια της.

Αυτά τα όρθια χιλιόμετρα που τα απλώνει και έχεις την αίσθηση ότι με ένα βήμα θα φτάσει από το Μαιάμι που βρίσκεται στην Ευρώπη.

Με ψηλοτάκουνα πέδιλα με κρόσια και χωρίς να φοράει τίποτα από πάνω, η Ζιζέλ εκτείνει το κορμί της μπροστά στον φακό και χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα σε μετατρέπει σε λαμπάδα που παίρνει φωτιά.

Είναι από τις φωτογραφίες που έχουνε γίνει viral σε όλα τα social media κατά το παρελθόν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Rihanna: Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με ροκ ντύσιμο και latex τοπ

GNTM: Θρήνος για τη Λία Τσουζντάν. Όλη της η οικογένεια στο Χάρκοβο είναι…