in

Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης για τον Τέντογλου: «Αυτοί οι αχρείοι τύποι θα πρεπε να πάνε σπίτι τους»

Μίλτος Τεντόγλου: Ενοχλημένος ο Νίκος Μάνεσης για την ακύρωση του άλματος

Ο Νίκος Μάνεσης ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο την εκπομπή του. Ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την ακύρωση του άλματος του Μίλτου Τεντόγλου.

Διαφήμιση

Ο παρουσιαστής πήρε θέση καταδικάζοντας την απόφαση αυτή και τη Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου. Μάλιστα λόγω των παπουτσιών που φορούσε και γι’ αυτό τον ακύρωσαν, επέλεξε να ξεκινήσει με πλάνα από τα αθλητικά παπούτσια των συνεργατών του.

«Ξεκινήσαμε με έναν εναλλακτικό τρόπο, γιατί βιώσαμε μία παρωδία, να χαμογελάσουμε και λίγο. Μιλούσαμε όλη τη βδομάδα για τα παπούτσια του Μίλτου. Μετά τις εξελίξεις, η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου θα πρέπει να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και μάλιστα αυτές που είχαμε στον στρατό, τις πολύ φτηνές» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής ο Νίκος Μάνεσης.

«Αυτό που θέλω να πω χαριτολογώντας είναι ότι μη νομίζετε πως αυτοί που ασχολούνται διοικητικά με τον Αθλητισμό είναι ειδικοί. Ενδεχομένως έτσι να δικαιολογούνται τέτοιες γκάφες και τέτοια αστεία» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης για τον Τέντογλου: «Αυτοί οι αχρείοι τύποι θα πρεπε να πάνε σπίτι τους»

«Αυτό που έγινε με τον Τεντόγλου ήταν παρωδία. Θα έπρεπε να ‘χει παραιτηθεί όλη η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου και να υπάρχουν νότες διαμαρτυρίας από τους Έλληνες επισήμους. Λόγω χρώματος παπουτσιού ακυρώνεις έναν πεντακάθαρο αθλητή; Επί δεκαετίες σάρωναν οι ντόπες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Είναι τρελά αυτά. Όλοι αυτοί οι αχρείοι τύποι θα ‘πρεπε να πάνε σπίτι τους, πάνε να κάνουν business με το ευγενέστερο άθλημα που είναι ο Στίβος» είπε με έντονο τόνο ο Νίκος Μάνεσης.

«Επειδή είμαι παλιός αθλητής Στίβου, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος και τα γνωρίζω. Άκου λέει ακύρωσαν άλμα για τα παπούτσια. Για όνομα της Παναγίας» είπε στο τέλος πολύ ενοχλημένος από τα όσα έγιναν εις βάρος του Μίλτου Τεντόγλου.

Όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης για τον Μίλτο Τεντόγλου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Συνταρακτική η εξομολόγηση της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Βρήκα τον άντρα μου νεκρό μέσα στο σπίτι»

Αγγελική Νικολούλή: Με σημάδεψαν με σιγαστήρα στο πρόσωπο. Θα μου τίναζε τα μυαλά στον αέρα