in

Γέφυρα Πηνειού: Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, με αποκλεισμό της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού –Λεπτοκαρυάς στην περιοχή της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού (χ.θ. 11+950), για την εκτέλεση εργασιών ενίσχυσης της και για χρονικό διάστημα έως την Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021.

Η κίνηση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα αποκατασταθεί ως εξής:

Α) Α/Κ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ

Διαφήμιση

Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού, σύμφωνα με το F/DRW/2602/B099/CHR/000623/A-της εγκεκριμένης μελέτης.

Β) Ι/Κ ΤΕΜΠΩΝ

Η κίνηση προς Κατερίνη θααποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού, και την δημιουργία παράκαμψης στην περιοχή αναστροφής των οχημάτων του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου, σύμφωνα με το DRW/2602/B099/CHR/000624/A-της εγκεκριμένης μελέτης.

Γ) Ι/Κ ΟΜΟΛΙΟΥ-ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑΤΑΡΙΑΣ

Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού, ενώ προβλέπεται και ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας Πηνειού με υποχρεωτική έξοδο των οχημάτων από την Π.Ε.Ο. μέσω του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου Ομολίου.

Αντίστοιχα η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Η/Κ Ραψάνης, ενώ προβλέπεται ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας Πηνειού και η υποχρεωτική αναστροφή των οχημάτων της Π.Ε.Ο. με την κατασκευή προσωρινού καμβίδιου κυκλικής κίνησης, σύμφωνα με το DRW/2602/B099/CHR/000625/A-της εγκεκριμένης μελέτης.

Δ) Ι/Κ ΠΥΡΓΕΤΟΥ-Η/Κ ΡΑΨΑΝΗΣ

Η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Η/Κ Ραψάνης, σύμφωνα με το DRW/2602/B099/CHR/000626/A-της εγκεκριμένης μελέτης.

Παράλληλα, ορίζονται οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της χ.θ. 11+950 (Ι/Κ Ομολίου) της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, για την εκτέλεση εργασιών ενίσχυσης της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού (154R) ως εξής:

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Ι/Κ Ομολίου και δημιουργία προσωρινής παράκαμψης για την αποκατάσταση της σύνδεσης της Π.Ε.Ο. με την οδό προς Ομόλιο.

Επισημαίνεται ότι στην περιοχή βρίσκονται ήδη σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παρατείνονται έως την Δευτέρα 08Μαρτίου2021 και θα ισχύουν καθ’ όλο το 24ωρο.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Γιατί τέτοιος ρατσισμός κύριε Χαρδαλιά;

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κτηματολόγιο: Μεγάλες αλλαγές φέρνει η ψηφιοποίησή του