in

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε το πιο trendy καπέλο για το 2022, αναβιώνοντας τα 90’s

Οι τάσεις της μόδας του 2022 αφορούν αναβιώσεις και ανανεώσεις του ρετρό στυλ. Μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων της γκαρνταρόμπας σας, το bucket hat πήρε τη σκυτάλη. Αυτό το καπέλο ήταν ένα από τα κύρια στοιχεία για πολλές πασαρέλες μόδας, ενώ πολλές fashionistas όπως η Bella Hadid, η Billie Eilish και η Kaia Gerber έχουν εντοπιστεί να φορούν αυτά τα καπέλα παντού φέτος.

Το bucket hat, η αλλιώς καπέλο των ψαράδων, είχε μια ταπεινή αρχή στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Μέχρι τη δεκαετία του 1990, τα καπέλα μπάκετ επέστρεψαν με μια πιο λαμπερή μορφή! Με την ανάπτυξη των street styles, τα καπέλα αυτά έγιναν βασικό αξεσουάρ για τις ανδρικές γκαρνταρόμπες τη δεκαετία του ’90.

Εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή, τα μοντέρνα καπέλα τύπου bucket είναι unisex, σύμφωνα με την κοινωνική αποδοχή της ρευστότητας του φύλου και του ανδρόγυνου στυλ στη μόδα. Σήμερα, αυτά τα καπέλα με χαλαρό στυλ, έχουν γίνει απαραίτητα για το καλοκαίρι και την άνοιξη.

Διαφήμιση

νομικου bucket hat

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία δουλεύει χρόνια τώρα στον τομέα της μόδας, σίγουρα γνωρίζει όλες τις τάσεις. Το μοντέλο ανέβασε χθες στο Instagram μια φωτογραφία της με το συγκεκριμένο καπέλο, γράφοντας στη λεζάντα: «The Cat in the hat ❤️Καλημέρα!», αναφερόμενη στη γάτα από τα βιβλία του Dr. Seuss. Το καπέλο της Νομικού είναι καρό και σε μπλε και γαλάζιο χρώμα, με διάφορα σχέδια πάνω.

Τέλος, ολοκληρώνουμε λέγοντας ότι τα μπάκετ καπέλα έχουν μια εύκολη αύρα πάνω τους που ταιριάζουν τέλεια με κάθε σχήμα και μέγεθος προσώπου και καλύτερα με casual ή κομψά streetwear ρούχα. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι δεν είναι κολακευτικό, μόνο και μόνο λόγω του σχήματός τους!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βάσω Βιλέγκας: Μία μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ αρκεί για να ξεσηκώσει το Instagram το πρώην μοντέλο του GNTM

Μαρία Ηλιάκη: Με χιουμοριστική διάθεση και αμακιγιάριστη, καληνύχτισε τους followers της με μία φωτογραφία