in

Φωτογραφία: Πόσα; Πόσο χρονών κάνετε αυτή τη γυναίκα; Κι όμως η ηλικία της θα σας ξαφνιάσει

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναίκες που έχουν περάσει προ πολλού τα δεύτερα -άντα και να έχουν μια όψη λες και είναι στα late 20’s.

Το προφίλ τους όμως έχει τα εξής χαρακτηριστικά: είναι διάσημες, έχουν λεφτά να φαν΄κι οι κότες, έχουν ανθρώπους γύρω τους, έχουν γυναίκες να τους φυλάνε τα παιδιά, γυμνάζονται και παίρνουν άπειρα σκευάσματα. Άλλες κάνουν και μερικά botox.

Υπάρχουν και αυτές που μπήκαν στα δεύτερα -ήντα και εκεί τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα!
Γι΄αυτό μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη ότι η Πάμελα Τζέικομπς έχει αυτή την ηλικία και η όψη της θυμίζει κάτι σε 25 χρόνια νεότερο.

Διαφήμιση

Η Πάμελα μοιάζει να είναι στην χειρότερη 35 ετών με την πρώτη ματιά. Και με τη δεύτερη και με την τρίτη για να πούμε την αλήθεια. Μόνο μια ματιά στην ταυτότητα της θα μας πείσει ότι είναι όντως 60 ετών.

Η Πάμελα είναι από το Λιντς και έχει ένα γιο 29 ετών. Η εξωτερική της εμφάνιση δείχνει μια γυναίκα πολύ νεότερη και όπως λέει αυτό οφείλεται στην ζωή που κάνει με μεγάλη πειθαρχία.

Μπόλικη γυμναστική, κομμένες οι υπερβολές και οι καταχρήσεις και το κρυφό της μυστικό, το λάδι καρύδας, είναι οι λόγοι που κρατιέται τόσο καλά. Η ίδια λέει στην Daily Mail ότι «Συνεχώς μου λένε ότι λέω ψέματα και δεν με πιστεύουν, αλλά ποια γυναίκα θα προσέθετε χρόνια πάνω της; Πολλές φορές με έχουν περάσει για κοπέλα του γιου μου επίσης».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φεντερίκα Νάρτζι: Με ανύπαρκτο brazilian μαγιό βγαίνει από τη θάλασσα, σκύβει και στάζει

Όλγα Φουντέα: Η φωτογραφία με κατεβασμένο εσώρουχο στον καθρεφτη και η πληρωμένη απάντηση που σόκαρε τους followers