in

Ελένη Μενεγάκη: Η σατέν φούστα που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας

menegaki

Η σατέν φούστα είναι ένα από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν, καθώς σε λίγο καιρό θα τη βλέπεις παντού. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε στο προσκήνιο, καθώς και η slip skirt κυριαρχούσε στα 1990s, όπως ακριβώς και το slip dress. Δεν χρειάζεται να έρθει το καλοκαίρι για να τη φορέσεις και φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις με αυτή τόσο casual, όσο και βραδινά σύνολα.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις μίντι φούστες. Σε πρόσφατη εμφάνιση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια επέλεξε μια μίντι σατέν φούστα σε πράσινο χρώμα.

Διαφήμιση

menegaki

Η συγκεκριμένη φούστα είναι ψηλόμεση και κλείνει στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Η Μενεγάκη την συνδύασε με ένα πράσινο πουλόβερ και γόβες σε μαύρο χρώμα.

Εμείς σου προτείνουμε να τη συνδυάσεις για αρχή με ένα ζευγάρι sneakers για να πετύχεις ένα άνετο και στιλάτο αποτέλεσμα. Μπορείς να την συνδυάσεις παράλληλα με μαύρο πουλόβερ και ψηλές μπότες ή να δημιουργήσεις ένα μονοχρωματικό look και να φορέσεις ένα πράσινο τοπ από πάνω.

Αν δεν σου αρέσει το πράσινο, οι παστέλ αποχρώσεις είναι τώρα στις τάσεις. Έτσι, ο συνδυασμός τους είναι μια πολύ καλή επιλογή για σένα που θέλεις να είσαι πάντα στη μόδα.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την Τσικνοπέμπτη δείπνησε με καλούς της φίλους και έφτιαξε ψωμί με τα χεράκια της – Δείτε βίντεο

kendall jenner red hair

Kendall Jenner: Εμφανίστηκε με νέο φλογερό χρώμα στα μαλλιά