in

Φωτογραφία: Και σκύβει που λες η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στα κάγκελα και…

H Αλεσσάντρα Κορίν Αμπρόζιο ευρέως γνωστή ως Αλεσσάντρα Αμπρόσιο είναι Βραζιλιάνα-Αμερικανίδα μοντέλο. Εδώ και περίπου μια 20ετια είναι ένα από τα πιο hοt μοντέλα του πλανήτη. Και όχι άδικα, καθώς μας έχει προσφέρει πολλές σέξι στιγμές τόσο στη πασαρέλα, όσο και στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Είναι επίσης γνωστή από τις επιδείξεις της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret ως ένα από τα περίφημα «αγγελάκια» της.

Διαφήμιση

Τις περισσότερες φορές τη βλέπουμε να φοράει μικροσκοπικά μαγιό και να είναι ξαπλωμένη σε κάποια εξωτική παραλία. Λογικό καθώς είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Victoria’s Secret. Ωστόσο αυτή τη φορά η Αλεσάντρα Αμπρόζιο αποφάσισε να μας δείξει τη σικ πλευρά της.

Και ευτυχώς για εμάς είναι και αυτή σέξι…

Η καλλονή από τη Βραζιλία κατάφερε και πάλι στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς φορούσε ένα αρκετά σέξι και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα.

Το σκίσιμο της πάει πολύ και είναι σχεδόν μόνιμο σε κάθε της εμφάνιση

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Βραζιλιάνα καλλονή προκάλεσε πανικό με το φόρεμά της το οποίο φόρεσε χωρις εσώρουχα και πόζαρε στα κάγκελα!
Πάρε μάτι της Της ΑΜΠΡΟΣΙΟ το ΚΑΓΚΕΛΟ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κόρτνεϊ Στόντεν: Όταν έδωσε το OK για το SΕΧ tape που τάραξε το internet

Τάνια Μπρεάζου: Με ανύπαρκτο mini φόρεμα καβαλάει μηχανή και η φωτογραφία χαρίζει αδιανότο uρskirt